-
AuthorPosts
-
Purak
ovi što slabo zapažaju :blink: predlažem da ih predamo Tevi da him providi sa vitaminima :P iz svoje bašće:silly:Sad cemo vidjeti kakvim se vitaminima hrane Tevini…….:huh: izgubice od Francuza :dry: .
:laugh: Jesam li vas prepo???Ma salim se,otkud ja znam…:) ja znam samo hocel Turci podjediti ili nece.
:) Mahsuz selam svima.;)
Cestitke Holandjanima za rezultat,a Francuzima za igru :)
Rekoh li ja Teva večeras je vaša fešta;) bogami narandžasti su prava mašina;)
Oranje (narandzasti) i zdrava, bio hrana.
U Tilburgu veceras bijase ko za novu godinu, raja naulicu, vriska, petarde i vatromet…..:)Teva svaka cast.
Miris lala povalja galske pjetlice….
Pjetlici imaju jos jednu sansu protiv isto tako “tankih” Talijana……. :( :(
AnonymousJune 14, 2008 at 8:14 amPost count: 2088Zambi napisao:
Rekoh li ja Teva večeras je vaša fešta;) bogami narandžasti su prava mašina;)
Masina nego kako:woohoo:
Rekoh ja tebi Zambata,;) saltaj se na Tevine lale dok ti je vrijeme.
Lale povalise pjetlice, pravo u lonac..Ja evo poranila da vidim sta ima, kad imam sta i vidjeti!!! Ja sto se ulizujete Web-u , pa i Zambi! E ja vala necu, pa nek bude sta hoce! Tevinoj momcadi svaka cast na sinosnjoj utakmici! Veceras u prvoj ja navijam za Svedsku a u drugoj za Rusiju! Vidjecemo! Nece se Sele valjda ljutiti!
A to sto Web. kaze da se ne moze trcati? Moze, moze i te kako, jos smo mi u snazi, samo ne kao nekad ;)Selam vam i pozdrav od Hrvatske navijacice … Cro, Cro, Croatia …:silly:
Mustafa napisao:
Teva svaka cast.
Miris lala povalja galske pjetlice….
Pjetlici imaju jos jednu sansu protiv isto tako “tankih” Talijana……. :( :(
Ma jesmo potanki ali smo jos uvijek u igri, znas Mustafa onu:”Ko se zadnji smije…”, samo mi se cini da se necu imati cemu smijati s Talijanima ove godine. (osim njihovoj slaboj igri)
:huh: Narandjasti jesu pobjedili,al su ih Francuzi rasturili igrom….i kakve masine,ono se zvala sreca,i bez daljnjeg,fala francuskom muti od golmana,pa je i onakav rezultat.Ne mogu da vjerujem da ja uvjek drugacije vidim situaciju od vas sviju :blink: .Do kog li je?
Ma upravu si ti web,treba se noge ufatiti pa uz brdo razguliti.:) a oni nek fale koga hoce…Zna se ko je najbolji.;)To ti je isto Purak ko da su ovi moji poljoprivrednici trenirali na Pticijaku na velikom,
travnatom igralistu a ovi tvoji pjetlici na onoj Pitarovoj sljaci pa kasnije asfaltu…..:silly:AnonymousJune 14, 2008 at 12:35 pmPost count: 2088Francuzi se ne smiju javiti,Hrvati pokvareni kao i uvijek,a vi koji navijate za takve,stanite medju njih,pa ce te vidjeti kako ce te proci,gore od onih na Heliodromu
AnonymousJune 14, 2008 at 12:38 pmPost count: 2088Holandija svaka cast,a za Njemacku bi bolje igrala moja djeca.
Rusi i Grci povraca mi se od takvih -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.