-
AuthorPosts
-
Bavimo se sportom,a ne politikom.
Ah ljudi ovog “Vladara”, :) malo, malo pa na politiku. Ja navijah za Talijane :( , sto rekla u mene hanuma, “Nidje veze, sto za Talijane?”, al hebi ga :dry: ja zavro i eto odosmo u helac i ja moji Talijanci. Nismo bas nesto u Evropi ali smo jos uvijek zvanicni svjetski prvaci. :) Forca Italija :laugh:
:laugh: Sreca pa Spanjolci izbacise Talijane.Drugi put sam priznajes,:huh: bez da te iko nagoni,da si se zeznuo sto si ikako poceo navijati za njih,:) i opet bi ti da te Spanjolci ne kutarisase muka.
Viva Espana……:) Forca Turska ;)Purak a Maxima… :laugh:
Zaboravih pitati Tevu ima li ona kakve veze sa BiH, odnosno sta joj dode Modrica Maxima … :laugh: Da nisu kakva familija?
Ako se dogodi cudo pa ovaj krnjavi sastav Turske reprezentacije prode u finale a pri tom 2-3 igraca se povrede, bar dvojica dobiju parne zute kartone i recimo jedan dobije crveni karton, ocekivati je da u finalu zaigraju:
sreca pa su cetvorica u karantinu pa ce sigurno igrati
1.Volkan
2.Emra
3.kuhar reprezentacije
4.maser reprezentacije
5.fizioterapeut reprezentacije
6.Ekonom reprezentacije
7.rezervni golman(2)
8.Pomocnik trenera
9.Tuncay
10.Arda
11.rezervni golman(3)Rezerva:
sofer
trener golmana
trener
direktorAnonymous
June 24, 2008 at 1:38 pmPost count: 2088Mogao bi i Fatih Terim zaigrati:)
Ma oni ce ako Bog da proci, pa kad bi ih petorica igrali:)
Mustafa napisao:
Purak a Maxima… :laugh:
Zaboravih pitati Tevu ima li ona kakve veze sa BiH, odnosno sta joj dode Modrica Maxima … :laugh: Da nisu kakva familija?
A Plaha Maxima!:)
Opet si ti Mustafa poceo puno raspitivati :dry:,da Bog na hajr okrene ……A sta ako opet konstatujemo da tu ima Grckog posla,a ‘nako nam Maxima svima draga?!?;) sala,sala.
Vive la France :) …..Forca Turska ;)
Mustafa napisao:
Ako se dogodi cudo pa ovaj krnjavi sastav Turske reprezentacije prode u finale a pri tom 2-3 igraca se povrede, bar dvojica dobiju parne zute kartone i recimo jedan dobije crveni karton, ocekivati je da u finalu zaigraju:
1.Volkan
2.Emra
3.kuhar reprezentacije
4.maser reprezentacije
6.Ekonom reprezentacije
7.rezervni golman(2)
8.Pomocnik trenera
9.Tuncay
10.Arda
sofer
trener golmana
trener
direktor:) :) :) , ne mogu se prestati smijati…
Frau Merkel ce biti sutra tamo, a prosli put je lijepo “naruzila” Bastiana kad nije igrao onda, i kad je sjedio do nje na tribinama. Rekla mu da je dobar decko i da vise ne pravi one gluposti, i onda je on bio najbolji protiv Portigala. Sad ce on opet samo gledati u nju i opet biti najbolji:laugh:
Nije ti dobar tim Mustafa, nigdje nevidim da ce igrati Turko Dijasporac.:silly:
A Maxima nema jos nikakve veze sa BiH, a kako je krenulo mozda i imadne.:unsure:
Al zato ima jedna druga princeza.B)
Princeza Mabel, udata takodjen za kraljicinog sina, bila “prijateljica” od Muhameda Sacirbegovica.:blink:
Bez obzira puno je pomogla Bosni u ratu a i poslije.;)Zaboraviste vi Purka ka eksternog clana reprezentacije, njegovo “merhaba” vrijedi nekoliko igraca B)
Sto rece Efendija, kolko god ih sakupi pobjedice ako Bog da….
Mustafa napisao:
1.Volkan
2.Emra
3.kuhar reprezentacije
4.maser reprezentacije
6.Ekonom reprezentacije
7.rezervni golman(2)
8.Pomocnik trenera
9.Tuncay
10.Arda
sofer
trener golmana
trener
direktor:( Ma nesto sam ti zauzet pa ne mogu ni da prokomentarisem ovaj sastav,sto nam je Mustafa ovako fino izlozio :laugh: :laugh: .
Rasturice Njemacku :) ,a sta mislis da slucajno igraju profesionalni fudbaleri…pa mogli bi igrati sa dvije reprezentacije u isto vrijeme.:ohmy: ,pa eto sta ti je?!?,zato ih je i rasturila UEFa?ja lopovluka.:dry:Slusaj nesto Purak
To je trenutno najjaci sastav Turske1. Mogo bi se tu ubaciti i ljekar ali bojim se povrijedice se pa ko ce lijeciti onolike povrijedene
2. Mogo bi i psiholog uletiti u ekipu “moralista” ali nedaj Boze da se povrijedi ko ce kuhara ubjediti da igra???? ekonoma i ostale??? Zato ih i nema na spisku
3. Ma ima jos tu ovog pomocnog osoblja mogla bi se tu dobra reprezentacija napraviti
NA SLJEDECA VELIKA TAKMICENJA TURCI MORAJU OBRATITI PAZNJU NA BAR DVIJE STVARI i to:
1. Svo osoblje strucno i tehnicko nesmije imati vise od 34- 35 godina kako bi u svakom momentu mogli pomoci ekipi
2. Na sljedeco veliko takmicenje povesti sto vise golmana bar 5-6 kako bi i oni u zavsnici mogli pomoci ekipi
Eto to su samo neka zapazanja nadam se da ce i drugi dati svoja zapazanja i doprinos turskoj reprezentaciji :) :)
:woohoo: Ma kakav moralistu…nek slome sviju al moralistu ne smiju,on se cuva ko okice u glavi.
A sta bi s Dzevadom Poturkom?!:huh: Svabe su nagovjestavale da se njega mozda uplase,pa i njega ubaciti ako zapne.
Pa i ona recenica “mozda zenska reprezentacija”:S ,nemam ti sta objasnjavati,sve ti je objasnjeno….neki su znali prije skoro dva tjedna da ce se mozda cak i zene angazovati,samo da se ne predaje ni za zivu glavu.
Pravo pitanje je:
Kako su to neke Svabe i navijaci Svaba znali jos tad,dok mi Turci i navijaci Turske nismo ni slutili tako nesto?!?
:huh: Eto,kako?:) ;)
Behar ja se politikom bavim u svojoj državi.Ovo će otprilike biti zadnji komentar na ovoj stranici jer vidim da vam ne odgovara drugačije mišljenje da nebi da dođem u sukob sa nekim.Sretno vam bilo.
–
Veoma interesantna rasprava, sa bezbroj razlicitih misljenja, ja sam dosta procitala pa ko ima volje neka cita…http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=52015&st=0&sk=t&sd=a
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.