-
AuthorPosts
-
Preporucujem svim navijacima Turske da u toku utakmice tiho izgovaraju “merhaba” do postizanja prvog gola protiv “Cro” (Cro -starobosanski naziv za Krvoloka prim.prev.) :)
Purak sta kazes za ovaj recept ha` ;)
Ermine bolan, ako ti babo procita ono sto si napisao, dobices po guzi ;) A u pravu si da je Hrvatska vele sila ;)
A i sto im ponekad ovdje mezi, jos im postavila sliku da se slade … neka, neka :) nadoci ces ti meni, polako! Veceras su tvoji a i moji na redu ;) Moji idu sigurno dalje a tvoji Boga mi neznam :laugh:________
Ah, Amra da ne pisem na ovom „domacem“ jeziku, znas kako se ovdje uobicajeno kaze „malo zadovoljstva drugima uciniti, nije rdjavo“:) .
A sto se tice vecerasnje utakmice Frau Merkel je vec tu i tipovala je 2:1, pa cemo vidjeti kako ce biti:)
Ja veceras navijam i za jedne i druge,..ma da mi vrijeme brze prodje moram se necim zanimati :) .Pobjedice i jedni i drugi,al zato u petak…..Sprem’te se Amra,ima da vam dodje zuta minuta :( .:dry: Ja Hrvatima,ne Turcima!;)
Njemci idu dalje “moji susjedi” SAMO NAPRIJED :laugh: :laugh:
Kravate pobjedise i veceras ma neka su, slade ce biti kad poslije tri pobjede izgube :laugh: :laugh: :laugh:
Rajo javi se naš čovjek od riječi;) i poručio:)
Ja Nihat-efendum se zaklinjem da će mo i ove poslati :angry: domaB) :) :laugh: ;)
Zambi i raja:) :) :) no sikiriki:P :P :P
LJudi ja mu vjerujem;) a vi:woohoo: :woohoo: :woohoo:Anonymous
June 17, 2008 at 9:41 amPost count: 2088Mozda su Hrvati individualno bolji.B):laugh: Psiholoska prednost je na strani Turske, jer je Hrvatska favorit.
Nece biti tragedija ako izgubi Turska od Hrvatske u cetvrtfinalu i ode k domu svome:( :( iako vjerujem da su spremni na jos veca iznenadjenja. :woohoo: :woohoo:Moze biti da se je Nihat-efendum malo zajebunio,;) a nemora znacit.B):woohoo:
Anonymous
June 17, 2008 at 9:20 pmPost count: 2088Selam susjedima Dancima,na podrsci,a podrska jos za najsimpaticniju ekipu Tursku,a nadamo se srcem i dusom,da ce poslati kuci fasisticko sovinisticke,kravatase,koji jos nisu naucili ni cvor svezati,dole Hrvatska..
Vidis bona ponekad ovdje ovih navijaca Turske!!! Njemacka pobijedi a niko Balakovu sliku da ti postavi :laugh: da te malo obraduje! Cestitke Njemcima a i mojim Hrvatima za sinosnju igru :)
Ma slušaj ti Kruško:laugh:
Nihat-efendum je jasno poručio:) croati aut:angry: pa ti vidi:PTalijancici po svom starom oprobanom receptu jedva se provukose u cetvrfinale…
Ipak su vise pokazali od Francuza.:(
Francuzi najvece razocarenje prvenstva…Anonymous
June 18, 2008 at 2:11 amPost count: 2088Zambi napisao:
Ma slušaj ti Kruško:laugh:
Nihat-efendum je jasno poručio:) croati aut:angry: pa ti vidi:PAma Stari Krusko:laugh: ja sam to vidioB) a sta ako to nisu vidjeli kravatasi-nego rekoh saltaj se :laugh: ;) IBRO treba sutra da pobjedi:woohoo: i onda idemo u okrsaj s Tevinim lalama.
Hej krusko hajde na gljive evo gotove ;) ,a sto se tice Ibre dogovoricemo se ali Nihat -Efendum je ne umoljiv :P :P :P :P :P
Anonymous
June 18, 2008 at 3:16 amPost count: 2088Plasman u 1/4 finala dosad je osiguralo sedam reprezentacija.
GRUPA A
Portigal
TurskaGRUPA B
[b]Hrvatska
Njemacka[/b]GRUPA C
[b]Holandija
Italija[/b]GRUPA D
Spanija
pobjednik susreta Svedska – RusijaDakle sutra sudar Svedjana i Rusa utakmica koja ce odluciti ko iz grupe D ide u 1/4 finala.
.
Mustafa napisao:
Talijancici po svom starom oprobanom receptu jedva se provukose u cetvrfinale…
Ipak su vise pokazali od Francuza.:(
Francuzi najvece razocarenje prvenstva…Nisam sinoc gledo utakmicu,…zaspo u 6,al evo na coravo:-Siguran sam da su Francuzi bolje igrali od Talijana,Talijani se opet bolje tucu od Francuza i poznavajuci him lopovluke,nadam se da nije bilo mrtvih sinoc.A Francuzi nisu imali nimalo srece vec od samog pocetka i takva ih je sreca pratila do kraja,…ne :) ,jesam li puno promasio??;)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.