-
AuthorPosts
-
:) Bilo je vas vise s nama veceras,samo sto necete da priznate.
Turci,ekipa i po.;)
svaka cast
forca TURSKA
a jos da pobjede CRO /nase lipe susede/ u cetvrtfinalu e to bi tek bilo PRAVO!!!AMIN bice i to ako Bog da!!!!!
Uuuuuuu,”Dabogda” Mustafa,dabogda :(
Al bice ako Bog da,pa cemo mi Amri predati saucesce ;)
_________
[color=#825900][quote=purak(citat)”] Bilo je vas vise s nama veceras,samo sto necete da priznate.
[/quote][/color]
Purak jel`ti to mene sta narezili:( Zar nije Web rekao da sam najmiroljubivija:)Ma ja nisam ni sumljo da ti nisi s nama,vec samo kazem da nam smiju i drugi cestitati :) ,valjda su vise providjeli da Turci znaju igrati,a ne da je samo sreca u pitanju.;)
Gdje onaj Kruško:laugh:
pa rekoh li ja da me zvao Nihat-efendum;) i rekao da ja no sikiriki:P čojek od riječi:P :P :P nego šaltaj se kruškoberu dok si navakat:ohmy:
ponekad ovdje:) hvala na čestitki;) sutra je rekao Nihat-efendum opet zvati pa ću vam prenijeti šta je poručio:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :) :laugh:Turci iz nekoliko naselja oko mene skupili se na jedno mijesto i priredili velicanstven polusatni vatromet…..
A ono kolanje sa autima uz svirene je sasvim uobicajno…
Slikacu vatromet kad pobjede /ako BOG da/ Kravate pa cu postaviti koju sliku. Mogu misliti kakav ce to vatromet biti….
Moj Muta
šampioni iz sjene;) ako Bog da i croati će u aut:PMustafa napisao:
A ono kolanje sa autima uz svirene je sasvim uobicajno…..
I kod mene isto.
A bio jos druga, odvrnuli radio do dacke pa mozes sad zamisliti kako je bilo, a ranije sam spomeno da imam dosta kolega Turaka…..:)Anonymous
June 16, 2008 at 9:25 amPost count: 2088Šele napisao:
I,Gracanice ?!?
Evo iskreno Sele,utakmicu nisam odgledao do kraja(zadnjih 10 min) ali sam vidio na snimku go koji je primila Svedska u zadnjoj minuti.
Spanija je dominirala terenom zbog toga sto je imala boje tehnicare, bolju igru u veznom redu,a i bolji su trkaci od Sveda, dok su ih svedi nadmasili u skok igri.IBRAHIM-Svedska – Spanija 1:2
Mislim da ce IBRAHIM-Svedska proci dalje u 1/4 finale jer su bolji od Rusa.
Furija je uz Holandiju dosada najvise pokazala – sigurno je jedna od boljih reprezentacija na ovom prvenstvu.
Anonymous
June 16, 2008 at 10:34 amPost count: 2088Zambi napisao:
Gdje onaj Kruško:laugh:
pa rekoh li ja da me zvao Nihat-efendum;) i rekao da ja no sikiriki:P čojek od riječi:P :P :P nego šaltaj se kruškoberu dok si navakat:ohmy:
ponekad ovdje:) hvala na čestitki;) sutra je rekao Nihat-efendum opet zvati pa ću vam prenijeti šta je poručio:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :) :laugh:Stari Krusko:laugh::laugh:
Nisam bio kuci 3 dana-bio na tvom kruskoberju,prekontrolisi jesul ti sva jagnjad na broju;) od saltanja nema nista IBRAHIM je IBRAHIM:laugh:Anonymous
June 16, 2008 at 10:37 amPost count: 2088Drago mi je bas sto je Turska pobijedila, nekako mi je draze gledati ove ekipe koje igraju srcem a ne one anemicne i hladne Cehe. Kukavicka igra Ceha u 2. poluvremenu kostala ih je pobjede.Turci su se borili do zadnjeg i isplatilo im se.
Bit ce dobra tekma u 1/4 finalu, Turska-CroHrvatska B)Sreca, sreca i samo sreca :) i to samo u drugom poluvremenu :laugh: Znala sam ja jos na samom pocetku, da se Turci moraju sastati sa Hrvatima bar u polufinalu, a eto i prije cemo ;) E, jedva cekam a i jeste se svi okomili na mene i moju momcad :(
Iskrene cestitke i od mene, za igru Turske reprezentacije u poslednjih deset minuta Webu, Purku,Zambiju, Mustafi i svim onim koji navijaju za reprezentaciju Turske :silly:Pozdrav za sve navijace Turske ali moram da kazem starom i ekipi da cemo tesko Kroate uzeti nase zelje su jedno a stvarnost je drugo ipak je Hrvatska vele sila ,ali netreba gubit nadu Klanjacemo i Ibadetiti za Tursku.SELAM :laugh:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.