-
AuthorPosts
-
Mustafa napisao:
Talijancici po svom starom oprobanom receptu jedva se provukose u cetvrfinale…
Ipak su vise pokazali od Francuza.:(
Francuzi najvece razocarenje prvenstva…Nisam sinoc gledo utakmicu,…zaspo u 6,al evo na coravo:-Siguran sam da su Francuzi bolje igrali od Talijana,Talijani se opet bolje tucu od Francuza i poznavajuci him lopovluke,nadam se da nije bilo mrtvih sinoc.A Francuzi nisu imali nimalo srece vec od samog pocetka i takva ih je sreca pratila do kraja,…ne :) ,jesam li puno promasio??;)
_________
Znam te “purak”, dobro:) , skiljio si ti na jedno oko dok si to tako dobro opis`o.
A pred onu veliku tekmu za koju se spremas evo od mene jedan lijepi ugodjaj, malo relaksacije:)
http://www.youtube.com/watch?v=xQW60tM1RKQ&feature=related
Evo Amra i Balaka, ja inace volim drugima sto vise ugoditi:) ….
Ma pricajte vi (Purak, ponekad ovdje, Mustafa) sta hocete:P , Talijani su prosli a sad ce poceti i igrati fudbal kako treba.:)
FORCA Italijaaaaaa.:woohoo:E pa draga moja ponekad ovdje, kad tako volis drugima ugadjati, valjda ces i meni;) Volila bih i ja vidjeti Darija Srnu na slici :) Ti odluci smijes li je postaviti :lol:
A i ona pjesmica ti je dobra, samo navijacima treba nesto malo zivlje poput Tarkana ili Mustafe Sandala :silly:Pozdrav za sve navijace od Cro-Amre :silly:
_________
Eh evo ti Amrice pa uzivaj:)
I evo ti link, pa citaj, kud ces bolje:) :)
:) Svaka cast “ponekad ovdje” za ono remek djelo,a ne pjesmicu kosto Amra rece….i usput Amra,ono je i vama jedna “oprostajna pjesmica”,kad vas budemo pratili k doma.;)
Kraju sala,:( mene je vec dusa pocela boljeti,ruznije mi nije moglo pasti.Samo znam da cu u petak zaliti,bez obzira koja to ekipa bude.;)
EVO JOS PAR SLIKA SRNE
http://www.youtube.com/watch?v=jIUL7T3xa1c&NR=1
A OVDJE JE JOS BOLJI
:laugh: :laugh: :laugh:
AnonymousJune 18, 2008 at 10:26 pmPost count: 2088E pa draga Kazina ponekad ovdje,;) kad si tako lijepo ugodila drugima, valjda ces i meni;) volio bi i ja vidjeti sliku naseg Svecka Ibrage,mislim da je zasluzio.Jos ako danas izbaci one Ruse onda bi trebala poduplati.Ibro ima ozbiljnih problema s koljenom
Svedi su ustvari Zlatan Ibrahimovic,on odradi jedno poluvrijeme i nekako,cim njega nema oni su havtika.
Ime mu zlatno a prezime jos bolje,ma vrijedi mu prezime zlata,dukata i para.;):woohoo:Hrvatski predsjednik Stjepan Mesic poklonio dres Hrvatske reprezentacije Jordanskom kralju Abdullahu II … istina, sad gledah na vijestima, jos mu na dresu pise “Abdullah II” :laugh:
Hvala ponekad ovdje na slici od Srnice ;)
Mustafa, i tebi hvala, prihvatam ja salu i na svoj racun, jer ja sam navijacica Cro :silly:_______
Gracanica napisao:
E pa draga Kazina ponekad ovdje,;) kad si tako lijepo ugodila drugima, valjda ces i meni;) volio bi i ja vidjeti sliku naseg Svecka Ibrage,mislim da je zasluzio.Jos ako danas izbaci one Ruse onda bi trebala poduplati.Ibro ima ozbiljnih problema s koljenom
Svedi su ustvari Zlatan Ibrahimovic,on odradi jedno poluvrijeme i nekako,cim njega nema oni su havtika.
Ime mu zlatno a prezime jos bolje,ma vrijedi mu prezime zlata,dukata i para.;):woohoo:Slazem se potpuno. Htjela sam ga ubaciti prosli put, ali kao sto ti rece izadje na poluvremenu i ne bijase prilika. On zavrijedjuje i da ga poduplamo:) :)
Nije go,ali Sergej strada :laugh: ,…bice,bice ako Bogda.;)
____
Kakva steta Gracanice:( :( , neces sad nigdje miran ostati od Zambija:(
Pa dobro gdje si ti Kruško:) šta ima mali Ibro:angry: mešćini se mali malo uneredio:dry: koji su jadi:ohmy: mali je nešta oslabio::unsure: Šalztaj se dok tije vrijeme:P papandopulos:P
ako budeš dobar vodim te kod NIHAT-ef,zato što je čovjek od riječi;) :P :cheer:Susjedi izgubise a vala i “potanki” su bili veceras, a Ibraga nista, ma duplo nista… a i ostali Svedi su tu negdje bili… Sta bi bi “zbrojnaja komanda” ide dalje…. :angry: :angry:
AnonymousJune 19, 2008 at 2:01 amPost count: 2088Kako su igrali ni sedam IBRAHIMA im nebi pomoglo.:( :( :( :(
Mali povrijedjen pa se uneredio k’o da je povraco sinoc;)
Od saltanja nema nista jos uvjek,dok nevidim sta kaze Turgut Ozal.:laugh: moglo bi se desiti da kockasti odu k domu svome,;) moze bit al nemora znacit. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.