Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 345 total)
  • Author
    Participant
      Post count: 8872

A Rusi i Grci haman mislili da je veceras Euro-vizija.;)
      zlaatan onaj nas Zlatan.:)

Anonymous
        Post count: 2088

U susretu prvog kola D-grupe Evropskog nogometnog prvenstva u Austriji i Svicarskoj reprezentacija Spanije je u Innsbrucku pobijedila Rusiju sa 4:1.

U drugom susretu u grupi veceras je reprezentacija Svedske savladala selekciju Grcke 2:0.

GRUPA D

Spanija-Rusija 4:1
        Svedska-Grcka 2:0

behar
        Participant
          Post count: 514

E jesam i ja izabro za kog cu navijati. Samo mozda se pretvaraju pa ce kasnije pravo zaigrati ko ce znat Talijanima!!!B)

Anonymous

Teva napisao:

A Rusi i Grci haman mislili da je veceras Euro-vizija.;)
            zlaatan onaj nas Zlatan.:)

Zlatan pa jos nas Ibrahim pa jos nas SVECKO(nas istocnjake prije rata su zvali Svedani).
            Posto su Turci u prvoj utakmici bili “slabi”
            za Purka jos uvjek vazi NT(nece Turska pobjediti)
            Zlatni HILMINI orlovi prvaci.

Zambi
            Participant
              Post count: 898

Ma znaš šta je Gračanica,Turkiš dolazi,šta ima slabi;) a halal ti tvoji švedi,nego se na vrijeme prestroj;) vidim da mi se jaran Behar žali :dry: neka to on malo razmotri sa Tevom:P more biti mu bude lakše:silly:

Anonymous

Ma znas sta Zambi,ako moji Svedi(Ibrahim);) izgube ja se namah saltam na Hilmine orlove,nekako su mi oni pouzdaniji i bolji nego Turkis.:P
                Behar i ako se presalta ja mislim da nece dalje od Hilmini orlova;)
                jal Tevinih poljoprivrednika-lala,oni su mu nekako blizi.:dry:

Zambi
                Participant

Mislim da je nama svima najpametnije;) sa Tevom porazgovarati:P pa ga nekako umoliti da nas primi među svoje poljoprivrednike:woohoo:

Anonymous

Zambi, ja sam za tvoj prijedlog.
                    Evo ja sam se lapio sjemena i lopate.
                    Lale znaju, nisu oni krivi.

purak
                    Participant
                      Post count: 484

behar napisao:

E jesam i ja izabro za kog cu navijati. Samo mozda se pretvaraju pa ce kasnije pravo zaigrati ko ce znat Talijanima!!!B)

Eh eto,Behar je vec skonto da je za pogresne navijo :) a i vi cete samo polahko.Ma nebi ni meni bilo mrsko da bilo ko pobjedi od ovih sto Gracanica nabroja:Turska!

ponekad ovdje
                      Participant
                        Post count: 1139

_______

Divno je sinoc bilo pratiti utakmicu i posmatrati tog zlatnog momka Ibrahimovica. Kakav strijelac, kakav prvi gol… Koliko samo uspjesnih nasih mladih ljudi po bijelom svijetu u svim mogucim oblastima. Citala sam jedanput intervju Mirze Delibasica dok je jos bio u bolesnickoj postelji, kad je rekao zasto je izvrsena agresija na Bosnu i Hercegovinu i kad je nabrajao u cemu smo sve bili bolji od svih bivsih republika i zbog cega nas nisu „ocima mogli gledati“.

Inace, posto nas nema tu, sasvim mi je logicno da navijam za Njemacku, ali prvenstveno navijam za ovog zlatnog momka.

Anonymous

Volio bih da Turska prodje,ali su potanki,jedino bi ih mogao spasiti Dzevad Poturak,

purak
                          Participant

:) Ma oni veceras sigurno pobjedjuju,:( slutio sam kolko sam mogo pa ako Bogda,da sam i naslutio.Vidjecemo veceras.

:) Ustvari vidjecete…..ja znam sigurno.;)

Anonymous

Mozda zenska reprezentacija

purak
                              Participant

Ma nisu ni sve muske reprezentacije najgore,znaju i oni nekad prijatno iznenaditi.

Zivi bili pa vidjeli.:)

Zambi
                                Participant

Bravo Purak jarane;) večeras je tekma i naša pobjeda:P ali samo da se molimo da se nesretnemo sa onim:angry: Tevinim bruka čuješ:silly: ali ja i ti ostajemo na poziciji naprijed Turkiš:laugh: :laugh: B) :cheer: :P

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 345 total)
                                • You must be logged in to reply to this topic.