-
AuthorPosts
-
Bogami Teva oni tvoji plaho naružiše Tale,beli neka su;) ;) ;) ;) ;) ;)
A Rusi i Grci haman mislili da je veceras Euro-vizija.;)
zlaatan onaj nas Zlatan.:)AnonymousJune 11, 2008 at 1:51 amPost count: 2088U susretu prvog kola D-grupe Evropskog nogometnog prvenstva u Austriji i Svicarskoj reprezentacija Spanije je u Innsbrucku pobijedila Rusiju sa 4:1.
U drugom susretu u grupi veceras je reprezentacija Svedske savladala selekciju Grcke 2:0.
GRUPA D
Spanija-Rusija 4:1
Svedska-Grcka 2:0E jesam i ja izabro za kog cu navijati. Samo mozda se pretvaraju pa ce kasnije pravo zaigrati ko ce znat Talijanima!!!B)
AnonymousJune 11, 2008 at 2:26 amPost count: 2088Teva napisao:
A Rusi i Grci haman mislili da je veceras Euro-vizija.;)
zlaatan onaj nas Zlatan.:)Zlatan pa jos nas Ibrahim pa jos nas SVECKO(nas istocnjake prije rata su zvali Svedani).
Posto su Turci u prvoj utakmici bili “slabi”
za Purka jos uvjek vazi NT(nece Turska pobjediti)
Zlatni HILMINI orlovi prvaci.Ma znaš šta je Gračanica,Turkiš dolazi,šta ima slabi;) a halal ti tvoji švedi,nego se na vrijeme prestroj;) vidim da mi se jaran Behar žali :dry: neka to on malo razmotri sa Tevom:P more biti mu bude lakše:silly:
AnonymousJune 11, 2008 at 2:53 amPost count: 2088Ma znas sta Zambi,ako moji Svedi(Ibrahim);) izgube ja se namah saltam na Hilmine orlove,nekako su mi oni pouzdaniji i bolji nego Turkis.:P
Behar i ako se presalta ja mislim da nece dalje od Hilmini orlova;)
jal Tevinih poljoprivrednika-lala,oni su mu nekako blizi.:dry:Mislim da je nama svima najpametnije;) sa Tevom porazgovarati:P pa ga nekako umoliti da nas primi među svoje poljoprivrednike:woohoo:
AnonymousJune 11, 2008 at 3:49 amPost count: 2088Zambi, ja sam za tvoj prijedlog.
Evo ja sam se lapio sjemena i lopate.
Lale znaju, nisu oni krivi.behar napisao:
E jesam i ja izabro za kog cu navijati. Samo mozda se pretvaraju pa ce kasnije pravo zaigrati ko ce znat Talijanima!!!B)
Eh eto,Behar je vec skonto da je za pogresne navijo :) a i vi cete samo polahko.Ma nebi ni meni bilo mrsko da bilo ko pobjedi od ovih sto Gracanica nabroja:Turska!
_______
Divno je sinoc bilo pratiti utakmicu i posmatrati tog zlatnog momka Ibrahimovica. Kakav strijelac, kakav prvi gol… Koliko samo uspjesnih nasih mladih ljudi po bijelom svijetu u svim mogucim oblastima. Citala sam jedanput intervju Mirze Delibasica dok je jos bio u bolesnickoj postelji, kad je rekao zasto je izvrsena agresija na Bosnu i Hercegovinu i kad je nabrajao u cemu smo sve bili bolji od svih bivsih republika i zbog cega nas nisu „ocima mogli gledati“.
Inace, posto nas nema tu, sasvim mi je logicno da navijam za Njemacku, ali prvenstveno navijam za ovog zlatnog momka.
AnonymousJune 11, 2008 at 8:32 pmPost count: 2088Volio bih da Turska prodje,ali su potanki,jedino bi ih mogao spasiti Dzevad Poturak,
:) Ma oni veceras sigurno pobjedjuju,:( slutio sam kolko sam mogo pa ako Bogda,da sam i naslutio.Vidjecemo veceras.
:) Ustvari vidjecete…..ja znam sigurno.;)
AnonymousJune 11, 2008 at 9:03 pmPost count: 2088Mozda zenska reprezentacija
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.