-
AuthorPosts
-
Manje mi je zao nego da su Turci izgubili.;)
–
Ostade mi Semih tamo:laugh:
Svi na vlak i doma… tako je
Izgleda da je efendija odradio svoje :)
Ja jeste se iskupili, gledaj Purka, Mustafe, Webmastera, Gracanice a i Ponekad ovdje viri li viri :laugh: Cekate me, ha???
Cestitam!!! U igri smo bili isti al eto u jedanaestercima ste bili bolji!
Efendiji posebno jedan veliki SELLAM i cestitke za vecerasnji uspjeh! Dove izgleda svarno pomazu ;)
Pozdrav i sellam svima od :silly:
Zelim vam laku noc i vidimo se 25. juna u 20.45 Uhr ;)AnonymousJune 21, 2008 at 2:40 amPost count: 2088Zure decki k domu svom.Imaju vlak za 10 min.:laugh:
:laugh: :laugh: :laugh:AnonymousJune 21, 2008 at 3:42 amPost count: 2088EVO SAD IZ GRADA. NAPRAVIO DZIR SA NEDIMOM BEHLULOVICEM.
LUDNICA U SARAJEVU. NA ULICAMA SIGURNO PRAKO 10 000 AUTAI, Tilburg je gorio sinoc…..
…..a kako cujem i cijela Evropa.:)Nije samo da smo dobro rasporedjeni nego nas i ima masaAllah.:)
AnonymousJune 21, 2008 at 1:56 pmPost count: 2088Idemo do finala, INSAALLAH :)
:) Veceras navijam za Oranje,….al zato,sprem’te se Hilmini orlovi,i vama ce u srijedu doci zuta minuta..:)
_
A sta ako vama u srijedu dodje crvena minuta:) ?
Bila sam maloprije u gradu i vidjela mnogo, mnogo auta koji na jednoj strani auta imaju “dojce” zastavu a sa druge strane tursku zastavu:) :) . Zato “purak” u srijedu nema problema, mi cemo ovdje navijati samo za fudbal i ljepotu i, inadalje biti kao i prije:) …..
Moja država je Bosna i Hercegovina a ne Turska.
I moja je ali se mi nismo plasirali i dali cemo ikada Allah samo zna…
A ako nema BiH ya nekog se treba navijati…
Ovdje niko ne govori da je necija drzava Turska, Hrvatska, Njemacka, Holandija nego se govori za koga se navija….A to je velika razlika :angry: :angry:
I valjida nije zabranjeno za nekoga navijati, ili mozda jeste….:angry: :dry: :angry: :dry:
I Turska je drzava Turaka,ali je sinoc prodrmala Evropu i omogucila svim Turcima i navijacima Turske da se vesele,kako u svijetu,tako i u Evropi a Bogami i u Sarajevu.
Za ponekad ovdje :) :
-Ma nekom mora otkucati njegova minuta,il Svabama zuta,il Turcima crvena,al ako Bog da ipak ce zuta otkucati.;)
Izjavio Bilic za Turke:
-Niste sila,al je ocito da vas nesto gura naprijed!:) ;)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.