-
AuthorPosts
-
Kruško:laugh: :laugh: :laugh:
Mora biti;) ;) ;) odoše :P alahimanet:P croate:angry: :angry: :angry:Naprijed Turkiš:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Kruško:laugh: :laugh: :laugh:
Mora biti;) ;) ;) odoše :P alahimanet:P croate:angry: :angry: :angry:Naprijed Turkiš:) :) :) :) :) :) :) :) :)
AnonymousJune 19, 2008 at 2:47 amPost count: 2088Stari Krusko:laugh: :laugh:
Rekao sam ti dok provjerim sta Ozal kaze;) kroate su poslale citav drzavni vrh:P da ih bodre:angry: nesto mi tu nemirise na dobro.More bit da bude i kakve stele:laugh:AnonymousJune 19, 2008 at 11:48 pmPost count: 2088Prva utakmica cetvrtfinala Njemacka – Portugal
Sad cemo da vidimo pravu snagu reprezentacija,kalkulisanja nema vise.Portugal je do sada pokazao vise.Nijemci(Hilmini orlovi)tek pocinju igrati,moze doci i do penala.Ipak su Hilmini orlovi – Hilmini orlovi
Tek sad pocinju da visoko lete
26 minut prvog poluvremena a vec 2:0
Forca “Hilmini orlovi” :laugh: :laugh: :laugh:AnonymousJune 20, 2008 at 12:44 amPost count: 2088Prvo poluvrijeme 2:1 za Hilmine orlove.
Hilmo je Hilmo.;)
FORCA “Hilmini orlovi”:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:_
Bio je najbolji u prvom poluvremenu.Ako nastavak bude priblizno ovakav bice dobro.
Pozdrav svima:) :)
ZA POBJEDU I DOBRU IGRU
CESTITKE HILMINIM ORLOVIMAAnonymousJune 20, 2008 at 2:02 amPost count: 2088Kapiten i vodja Hilminih orlova.
–
Krasne slike:) :)Sto rek`o Zambi, Dje sad onaj Behar? E ako oni njegovi budu ovako miroljubivo igrali a ne da uvijek nekoga posalju u bolnicu:laugh: bice nesto od igre:laugh:
:) Iskrene cestitke Hilminim navijacima,:huh: i ja sam navijo za vas veceras.;)
PS.Veselite se dok vam ne dodju Turci.;)
purak napisao:
:) Iskrene cestitke Hilminim navijacima,:huh: i ja sam navijo za vas veceras.;)
PS.Veselite se dok vam ne dodju Turci.;)
A mozda i Oranje………..u finalu, ko zna.;)
Ma opet onaj Kruško:( šta si se bolan prepo:unsure: neboj se:dry: mogu croati dovoditi šest vlada:( od te ljubavi nema ništa:P Nihat-efendum klanjo hajr dovu:laugh: tu je tačka;)
Ada ne zaboravim Hilmine orlove,svaka čast,plaho nasikiraše one te ih poslaše kući:woohoo: tako će ako Bog da i croati:woohoo: :woohoo: :woohoo:
Naprijed Turkiš:P :P :P :laugh: B)AnonymousJune 20, 2008 at 9:28 amPost count: 2088Stari Brcigovski Krusko:kiss: :P:kiss:
Ama,sta si navalio na mene:)nisam se ja prepo:laugh: pardon prepaooo duze traje;) Nego prepali se oni:B) Svaki turski igrac za pobjedu dobiva po 150 000 Eura :woohoo: -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.