-
AuthorPosts
-
Abida Živojević 20 KM
Ukupno 393 KMAbida Živojević 20 KM
Ukupno 393 KMFaza II košenje donje Šehovine
Uplate od 08.08.2011.
Ostatak 787 KM
Kazić Galib 30 KM
Šuvalija Mahira 30
Jesenković Muris 20
Ismet Branković 50
Mahira Hadžić 50$ 67
Tima Pavica 10
Midho Muftić 15
Čolić Almasa 10
Isplata 20.08. Zambi -667
Nura Zukanović Ajanović 20
Abida Živojević 20 KM 20
Fazila Pešto 50
Hadžiahmetović Hamdo i Bela 135
Pešto Alija 20 KM
Jesenković Pešto Nahida 20 KM
Ahmed Ajanović 10 KM
Isplata Zambi 03.09. -400 KM
Midho Muftić 10 KMFaza II košenje donje Šehovine
Uplate od 08.08.2011.
Ostatak 787 KM
Kazić Galib 30 KM
Šuvalija Mahira 30
Jesenković Muris 20
Ismet Branković 50
Mahira Hadžić 50$ 67
Tima Pavica 10
Midho Muftić 15
Čolić Almasa 10
Isplata 20.08. Zambi -667
Nura Zukanović Ajanović 20
Abida Živojević 20 KM 20
Fazila Pešto 50
Hadžiahmetović Hamdo i Bela 135
Pešto Alija 20 KM
Jesenković Pešto Nahida 20 KM
Ahmed Ajanović 10 KM
Isplata Zambi 03.09. -400 KM
Midho Muftić 10 KMZAMBI POSLAO SLIKE OD 11.9.2011
ZAMBI POSLAO SLIKE OD 11.9.2011
Kad neko dobrovoljno i besplatno odradi nesto,cak i ako je lose uradzeno nema veze.Kad neko napuni dzepove i odradi lose svoj poso,prvi sam da kazem da to nevalja.Sad Zambi mozes ti plakati koliko hoces ali tako je moje misljenje.Mezarje i nisani se ne PALE.
Kad neko dobrovoljno i besplatno odradi nesto,cak i ako je lose uradzeno nema veze.Kad neko napuni dzepove i odradi lose svoj poso,prvi sam da kazem da to nevalja.Sad Zambi mozes ti plakati koliko hoces ali tako je moje misljenje.Mezarje i nisani se ne PALE.
Dragi Mahire
Imaš pravo na svoje mišljenje i to ti nespori niko,ali nisi u situaciji da vidiš i da sagledaš stvarno stanje.Nisi bio u poziciji da vidiš svojim očima kako je sve to izgledalo prije početka,neželim da se pravdam,a što se tiče punjenja džepova punio ih ti kako ti ih tvoj rođak Zambi puni.Plakati neću nema potrebe.Mezari se nepale niti su se palili.Jednostavno nisi pozvan da komentarišeš u vezi mezarja uopšte.Neka si ti meni živ i zdrav,želim ti svako dobro.,tebi i tvojoj porodici.
Dragi Mahire
Imaš pravo na svoje mišljenje i to ti nespori niko,ali nisi u situaciji da vidiš i da sagledaš stvarno stanje.Nisi bio u poziciji da vidiš svojim očima kako je sve to izgledalo prije početka,neželim da se pravdam,a što se tiče punjenja džepova punio ih ti kako ti ih tvoj rođak Zambi puni.Plakati neću nema potrebe.Mezari se nepale niti su se palili.Jednostavno nisi pozvan da komentarišeš u vezi mezarja uopšte.Neka si ti meni živ i zdrav,želim ti svako dobro.,tebi i tvojoj porodici.
Dana 11.09.2011 kada je Zambi radio na mezarju Donja Sehovina – radilo se i na porodicnom mezarju Krajina i Detlica. Evo par fotografija i Zambijeve poruke:
ZAMBI: Šaljem ti slike i porodičnog mezarja Krajina i Detlića, juče je bio na mezarju Dalija Krajina sa ekipom od Sanije Hodžića i uredili su njihovo porodicno mezarje.
Dana 11.09.2011 kada je Zambi radio na mezarju Donja Sehovina – radilo se i na porodicnom mezarju Krajina i Detlica. Evo par fotografija i Zambijeve poruke:
ZAMBI: Šaljem ti slike i porodičnog mezarja Krajina i Detlića, juče je bio na mezarju Dalija Krajina sa ekipom od Sanije Hodžića i uredili su njihovo porodicno mezarje.
Novac za ogradu u Šehovini:
Ostatak od prethodne akcije: 104 KM
Uplata:
– 08.09.2011 Suljagić Smail 100,00 KM
– Aida Ajanović 50KM
– Durmišević Mirsada 50KMNovac za ogradu u Šehovini:
Ostatak od prethodne akcije: 104 KM
Uplata:
– 08.09.2011 Suljagić Smail 100,00 KM
– Aida Ajanović 50KM
– Durmišević Mirsada 50KM -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.