-
AuthorPosts
-
Esselamu Alejkum
Eh ovako trenutno izgleda mezaristan Šehovina ,ostalo je još malo do kraja radova polahko uz Allahovu pomoc privodimo kraju
Esselamu Alejkum
Eh ovako trenutno izgleda mezaristan Šehovina ,ostalo je još malo do kraja radova polahko uz Allahovu pomoc privodimo kraju
Faza II košenje donje Šehovine
Uplate od 08.08.2011.
Ostatak 787 KM
– Kazić Galib 30 KM
– Šuvalija Mahira 30 KM
– Jesenković Muris 20 KM
Ukupno 868 KMJućer sam bila u Rogatici sa Zambijem i dogovorila da pokose i donju Šehovinu (skroz do okuke prema Podljunu). Tu ima još jedna površina veća od one koja je do sada urađena na gornjoj Šehovini koja je isto zarasla kao i prethodna. Cijena koju smo dogovorili je 1200 KM.
Faza II košenje donje Šehovine
Uplate od 08.08.2011.
Ostatak 787 KM
– Kazić Galib 30 KM
– Šuvalija Mahira 30 KM
– Jesenković Muris 20 KM
Ukupno 868 KMJućer sam bila u Rogatici sa Zambijem i dogovorila da pokose i donju Šehovinu (skroz do okuke prema Podljunu). Tu ima još jedna površina veća od one koja je do sada urađena na gornjoj Šehovini koja je isto zarasla kao i prethodna. Cijena koju smo dogovorili je 1200 KM.
Ismet Branković 50 KM
Mahira Hadžić 50$ poslala direktno Zambiju tako da ne znam tačan iznos u KM dok Zambi ne javi)Ukupno 918 +50$
UKOLIKO STE IZVRŠILI UPLATU NA RAČUN ILI DIREKTNO A NE NALAZITE SE NA OVIM SPISKOVIMA MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE NA 061 218 754 AidaIsmet Branković 50 KM
Mahira Hadžić 50$ poslala direktno Zambiju tako da ne znam tačan iznos u KM dok Zambi ne javi)Ukupno 918 +50$
UKOLIKO STE IZVRŠILI UPLATU NA RAČUN ILI DIREKTNO A NE NALAZITE SE NA OVIM SPISKOVIMA MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE NA 061 218 754 AidaZambi mi je javio da nije Mahira Hadžić nego Mirha Hadžić izvršila uplatu 50$ i da je to 67 KM.
Evo imam još jednu uplatu Tima Pavica 10 KM što bi onda ukupno bilo 995 KM (uračunato i 67 KM =50$ od Mirhe Hadžić
Slijedeću dopunu spiska neću praviti prije nedjelje iduće.Zambi mi je javio da nije Mahira Hadžić nego Mirha Hadžić izvršila uplatu 50$ i da je to 67 KM.
Evo imam još jednu uplatu Tima Pavica 10 KM što bi onda ukupno bilo 995 KM (uračunato i 67 KM =50$ od Mirhe Hadžić
Slijedeću dopunu spiska neću praviti prije nedjelje iduće.Uplata
Midho Muftić 15 KM
Ukupno 1010 KM
Mjesec Ramazan je mjesec darivanja, jer Allah dž.š. obećava vjernicima, onima koji čine dobro da će ih darivati na Sudnjem danu nagradama koja samo On, Svemogući, zna. Ali isto tako mjesec Ramazan je mjesec kada i mi obični insani darujemo druge trudeći se tako da zaslužimo Allahovo zadovoljstvo i Njegove darove.
Uplata
Midho Muftić 15 KM
Ukupno 1010 KM
Mjesec Ramazan je mjesec darivanja, jer Allah dž.š. obećava vjernicima, onima koji čine dobro da će ih darivati na Sudnjem danu nagradama koja samo On, Svemogući, zna. Ali isto tako mjesec Ramazan je mjesec kada i mi obični insani darujemo druge trudeći se tako da zaslužimo Allahovo zadovoljstvo i Njegove darove.
Uplata Čolić Almasa 10,00
Isplata 20.08. Zambi 667 KM
Ostatak 353 KMmoj broj telefona je 061 218 754 mada mi je par osoba reklo da kad me zovu dobiju poruku da je broj isključen što je nemoguće.
Uplata Čolić Almasa 10,00
Isplata 20.08. Zambi 667 KM
Ostatak 353 KMmoj broj telefona je 061 218 754 mada mi je par osoba reklo da kad me zovu dobiju poruku da je broj isključen što je nemoguće.
Uplata Nura Zukanović Ajanović 20 KM
Ukupno 373KMUplata Nura Zukanović Ajanović 20 KM
Ukupno 373KM -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.