-
AuthorPosts
-
Ma nisam otis’o nego me prenijelo, umoran ba vazdan u basti, evo sam se opet probudio. Ma imam koristi, ali mi dosadilo jesti samo “travu” tacno moram sutra raspuhati rostilj.
Nisam mislio da se javljam dok se ne vratim u Aachen jer bih mogao biti optuzen da opet pisem bez dokaza,(behar:laugh: ) ali me prozva Web.
Rostiljijada u “Villi” Fejzic uspjesno obavljena. Sira informacija sa slikama slijedi.Poruka za Twina:
Cijelu proslu sedmicu okretao broj telefona koji sam imao. Niko se nije javljao. Zbavio dodatno i mobitel od Ahmeta ali ni na njega ne uspijedoh nekog dobiti. Jedan dan sa autom obisao citav Otes ali ne nabasah. Jucer te Mustafa zvao a ti vec u Bonenu.
Steta ali nista nije nepopravljivo. Popravka slijedi u Njemackoj.Svima srdacan pozdrav i selam (kako onima iz vasbutum dunjaluka tako i onima iz Bosne a posebno iz Rogatice).
AnonymousJuly 21, 2008 at 12:14 amPost count: 2088Pozdrav Kazi i Muti,kad nisam imao svoj telefon,to tako i bude,a kad se vratis popravicemo to nekako,a i Mustafa je prava adresa,uvijek jaranska..
AnonymousJuly 21, 2008 at 12:20 amPost count: 2088Pozdrav Elviru,Elmi,Husni,Sabaheti,Medini,Eldaru,Sabini,Asimu,Sulejmanu i Bodi Elvirovom cuki…..hvala za lijepo druzenje,pa do neke naredne prilike..Twin Peaks sa likovima
Selam svim prisutnim članovima i gostima na stranici.
Za Gračanicu
Stari Sabro nadomak pobjede u Kantonu;) javi se:laugh:Selam Irfo, pogledaj udarne vijesti na portalu hr
AnonymousJuly 22, 2008 at 3:01 amPost count: 2088Americka televezija CNN je objavila da je Karadzica uhapsila srbijanska policija
AnonymousJuly 22, 2008 at 8:31 amPost count: 2088Zambi napisao:
Selam svim prisutnim članovima i gostima na stranici.
Za Gračanicu
Stari Sabro nadomak pobjede u Kantonu;) javi se:laugh:Bogami Zambi za mostuluka si…I vakat je bio – masAlah.
Selam svima redom.
AnonymousJuly 22, 2008 at 11:29 pmPost count: 2088Majmun je bio na grani,i pao je,i onda kada je mislio da ce postati covjek,nista se nije desilo,samo se pocesao ispod pazuha…
Vozdra Šelzen
AV, AV Selami te moj cuko AV, AV!
izvinjajem se nije BODO VLAH, HAV,HAV!
Šta radi familija Mušanovići. Mi još nismo fajrontirali parti. Ja i Eldar kontamo nešto pametno da napišemo a Sabina samo …AnonymousJuly 25, 2008 at 12:15 amPost count: 2088Selam Zambiju u Rogenburg iz kisovitog Toronta.
U konacnom poredku 17-o mjesto i nije tako lose.;)Hvala Gračanica,primi selame iz kišovite Rogatice:) a što se tiče mjesta o d l i č n o;) ;) ;)
Selam za Twina od rogatičke izvidnice;)
Za Armina Mehmedovića
Jarane danas se sretoh sa tvojim roditeljima u Rogatici,mojom dragom učiteljicom.Primi puno pozdrava iz kišovite Rogatice:)AnonymousJuly 25, 2008 at 4:20 amPost count: 2088Starom drugu Irfanu mahsuzije SELLAM.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.