-
AuthorPosts
-
Evo slusam radio prenos svabe dale go 2:1 za svabe ali ima jos 9 minuta…….
AnonymousJune 26, 2008 at 1:30 amPost count: 2088Klose 2:1 za Hilmine orlove:laugh: :woohoo:
No sikiriki ima jos 7 + 2 min do kraja;)
2:2 :) :side: :silly: :silly: ,i sad ce jos jedan,Svabama naravno;)
AnonymousJune 26, 2008 at 1:32 amPost count: 20882:2 jos 6+2 min. do kraja
no sikiriki;)–
Ovo se vise ne moze upratiti 3:2AnonymousJune 26, 2008 at 1:37 amPost count: 20883:2 za Hilmine orlove:woohoo:
No sikiriki;) jos 4 min. do krajaopet riknuo osigurac
–
SVAKA CAST TURSKOJ REPREZENTACIJI, BILI SU FANTASTICNI!!Borci!!
Makar su isprepadali Svabe,i nije him bilo lahko kosto su mislili.:( ‘Bem ti fudbal i ko ga izmisli.:laugh: :laugh: ;)
AnonymousJune 26, 2008 at 1:47 amPost count: 2088Turci su dobro igrali ali Hilmo je dokazao da je bolja okipa od njih:laugh:
HILMO JE HILMO :woohoo:OBISTINILA SE ONA STARA PRICA DA FUDBAL IGRAJU DVIJE EKIPE U KOJOJ NA KRAJU POBJEDJUJU HILMINI ORLOVI:woohoo: :woohoo: :woohoo:
AnonymousJune 26, 2008 at 1:52 amPost count: 2088MA gdje si ti meni Stari Krusko Brcigovski,:( rekoh ti ja saltaj se na Hilmine orlove.:woohoo:
No sikiriki uvazeni stari krusko:P:( primi te moju iskrenu sucut::( bice bolje drugi put.:(Ma jludi ovo je stela, pa ko je taj elektricar :angry: pobogu sta se ovo radi, Turci su bili bolji za klasu :( . E jazuk brate. :dry:
Evo me Kruško:laugh:
čestitke Hiliminim orlovima;) igrali ljudi ,bili bolji i imali više srećeB) bez razlike na ove činjenice Turkiš je Turkiš:P :P :P ::silly:Dobra utakmica…
Elektricar je sve zakuho… Nisu to cista posla
Cuj oni igraju a dva puta iskace osigurac…
Ma, nemoze to tako… Nevdosmo po utakmice….
Trebalo bi se zaliti ?!?!AnonymousJune 26, 2008 at 2:20 amPost count: 2088KRUSKO Brcigovski:laugh::laugh:
Pa dobro gdje si ti stari Krusko:laugh: :laugh::laugh:sta ima mali Nihat Ef. nesto oslabio :laugh: :laugh:
Papandopulos znam da sad viris i ako budes dobar vodim te kod Lhama. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.