-
AuthorPosts
-
…….odakle ti i zena.:)
Samo vi falite sviju a nemojte Tursku niposto,a Turska ce pobjediti Cehe sigurno,a i Svicarci “Dabogda sceri da…”:) se izvucu,al prije da ce izgubiti.Slobodno pofalite malo i Tursku,ako nista,radi naseg weba..:woohoo: Sta bolan ako ovo hanuma cita,a njemu je deverati,nije nama.;)
E pa ne zna bosanski :dry: na srecu.. ;)
Ja bih savjetovao svim posjetiocima stranice da poslusaju naseg pametnog Purka, navijajte za Tursku, inace moracemo preduzimati razne mjere prisile, jeli tako Purak? ;)
Dosta mi je sto na poslu moram govoriti da navijam za Tursku,
ko kad je svaki drugi kolega Turcin, sad bi jos trebo i ovde.:silly:Nemoj je ni uciti,manje ce je glava boliti:) …I meni nekad naprosto zao sto razumim bas sve.;)
Teva napisao:
Dosta mi je sto na poslu moram govoriti da navijam za Tursku,
ko kad je svaki drugi kolega Turcin, sad bi jos trebo i ovde.:silly::laugh: :laugh: :laugh:
AnonymousJune 9, 2008 at 8:39 pmPost count: 2088Purak navija za HTursku zbog Hate s Pesurica.;) Hata je Hata,inace Francuski pjetlici(horozi) su mu u srcu.
:) Eto ti znas bolje nego ja :) .Gracanice bolan kad ti kazem da navijam za Tursku,onda stvarno je tako,kraju sala.I kad kazem HT,citaj Mustafa latinicom :) ,H je H,ne moze nikako biti N.;)
AnonymousJune 9, 2008 at 9:52 pmPost count: 2088HTurski Horoz je pjetao na francuski a ja onoo mislio zbog Hate.;)
Dobro citacu latinicom,ispardonjavam se koliko ikad mogu.:):) Pa kako si bio krenuo,umalo da me ubjedis da ja ustvari i ne navijam za Tursku.Hoce Turska pobjediti,ako Bog da!!;)
AnonymousJune 9, 2008 at 11:32 pmPost count: 2088U prvoj utakmici grupe C hfrancuski Horozi igtali su nerijeseno sa rumunima-bogami purak Horozi slabi-upavu si ti treba navijati za Tursku.;)
Francuska-Rumunija 0:0
Ma kaki Horozi Gračanica slušaj ti jarana Purka:silly: ove kalabardiće su kukunešćad trebali natrpati;) a vrijeme dolazi za Turkiš;)
Holandija “pomela” Talijane
Teva svaka cast, da su kod tebe na basti trenirali nebi bolje igrali!!!!!Umene evo ko ratno stanje, pucaju petarde na sve strane.
A ima to Mustafa malo veze sa zemljoradnjom.
Nacionalna boja narandzasta a na holandski se kaze “oranje”.:)AnonymousJune 10, 2008 at 3:12 amPost count: 2088Nogometna reprezentacija Holandije je u drugom susretu prvog kola C-grupe Evropskog prvenstva u Austriji i Svicarskoj veceras u Bernu savladala Italiju sa 3:0.
U prvom susretu u grupi Francuska i Rumunija odigrale su neriješeno 0:0.
GRUPA C
Francuska-Rumunija 0:0
Holandija-Italija 3:0A Nijemci su Nijemci.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.