Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 345 total)
  • Author
    Participant
      Post count: 514

Eto posto se Bosna i Hercegovina nije kvalifikovala :( kao ni Engleska :( ja na ovom prvenstvu navijam za Italijane:cheer: , mada gledajuci jucerasnje utakmice Portugal izgleda pravo jak. Sta je sa ostalim forumasima/cama, za koga vi navijate????;)

purak
      Participant
        Post count: 484

:) Za Tursku.

Teva
        Participant
          Post count: 8872

De ti de Purak pa nek te opet naruze.
          Sta ce ti Turska kad nam je Hrvatska susjedna drzava.:silly:

Zambi
          Participant
            Post count: 898

;) za Tursku

Anonymous
              Post count: 2088

Za Hilmine orlove,Germany u srcu

Irfan-tekija
              Participant
                Post count: 681

Za Njemacku.

Anonymous

Nogometna reprezentacija Hrvatske je u prvom kolu B-grupe Evropskog savladala selekciju Austrije sa 1:0

U drugoj utakmici reprezentacija Njemacke nadigrala je selekciju Poljske pobijedivsi sa 2:0.

GRUPA B

Hrvatska – Austrija 1:0
                  Njemacka – Poljska 2:0

Anonymous

Gledajuci jucerasnje utakmice Portugal je pravo jak kao i Njemacka.Pored njih tu su jos Holandija,Spanija i Francuska.
                    Italija je uvjek favorit, ali meni nisu nikad bili dragi uvjek su se provlacili.
                    Navijacki se nadam da ce Holandija, Njemacka, Svedska daleko dogurati.

Anonymous

Teva napisao:

De ti de Purak pa nek te opet naruze.
                      Sta ce ti Turska kad nam je Hrvatska susjedna drzava.:silly:

Pogresno se odrazio Purak,vjerovatno je mislio reci HTurska.

Hilmini horlovi-prvaci;)

purak
                      Participant

Ma i ako naruze moj Teva,:( vidis da me nesto krenulo.

Nisam se ja lose Gracanice odrazio :) ,HT tj.Hoce Turska mozda cak i pobjediti.;)

webmaster
                        Keymaster
                          Post count: 3712

Samo da znas Purche da nisi sam… :)

Ja ako ne navijam za Tursku “nama” belaj u kuci, mozda ce neko i pogoditi zasto ;)

Mustafa
                          Participant
                            Post count: 8282

Gracanica napisao:

Gledajuci jucerasnje utakmice Portugal je pravo jak kao i Njemacka.Pored njih tu su jos Holandija,Spanija i Francuska.
                            Italija je uvjek favorit, ali meni nisu nikad bili dragi uvjek su se provlacili.
                            Navijacki se nadam da ce Holandija, Njemacka, Svedska daleko dogurati.

Imam isto misljenje kao i “generacija”

Posto su Turci u prvoj utakmici bili “potanki”
                            za Purka NT (nece Turska pobjediti)ja navijam za NJEMCE…. pa oni su mi susjedi naravno odmah iza su SVEDI i oni su mi susjedi a i nas istocnjake su prije rata zvali Svedani…. :laugh: :laugh: :laugh:

Amra68
                            Participant
                              Post count: 82

Abdulahu, ti htio ne htio, moras navijati za Tursku, inace … ??? ;)
                              Ja navijam za Hrvatsku, mada znam da sigurno nece osvojiti titulu Evropskog prvaka! Posle njih, moj favorit je naravno moja druga domovina Njemacka!:P

Teva
                              Participant
                                Post count: 8872

Moras Web dzaba je, nije bez veze ona: Odakle si…..:)

purak
                                Participant

…….odakle ti i zena.:)

Samo vi falite sviju a nemojte Tursku niposto,a Turska ce pobjediti Cehe sigurno,a i Svicarci “Dabogda sceri da…”:) se izvucu,al prije da ce izgubiti.Slobodno pofalite malo i Tursku,ako nista,radi naseg weba..:woohoo: Sta bolan ako ovo hanuma cita,a njemu je deverati,nije nama.;)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 345 total)
                                • You must be logged in to reply to this topic.