-
AuthorPosts
-
sa Facebook-a
[b][color=#0000FF]Evo upravo ja na TV Hayat u emisiji Recept za dobar zivot…
sve je spomenuto…ziro racuni na ekranu su bili…itd[/color][/b]–
Bila sam danas u banci, i iako mi je vec poznato da uzimaju veliku proviziju, pokusala sam nadajuci se da se nesto promijenilo na bolje. Medjutim stanje sa provizijom je potpuno isto, i iako bismo voljeli sto prije to uraditi, ipak cemo sacekati da neko podje za Bosnu ( to moze potrajati samo par sedmica ) i da to uradi za nas dolje. Njima davati toliku proviziju je steta.ntv Hayat odradjuje pravo. Sinoc sam dobio e-mail od naseg Haruna gdje je obecao da ce uciniti sve sto se moze. I evo oni zaista to cine.
U udarnom terminu vijesti u tri navrata na baneru je isao apel sa opisom bolesti i potrebom da se izvrsi transplantacija u nekoj od evropskih klinika, a zatim brojevi ziro-racuina i na kraju apel da se uplatama pomogne nasoj Eni.
Svaka cast za naseg Haruna i ntv Hayat.
Naravno velike zasluge za ovo sto se desava na Hayatu ima i gospodin Alija Behram sa RTV Mostar, otac naseg Bulbula koji agituje ne samo na Hayatu nego i na mnogim portalima na kojima je apel za pomoc Eni vec objavljen.
APEL upucen na adrese 20 dzemata u SVEDSKOJ
– Malmö
-Vöxje
-Värnamo
-Helsingborg
-Gislaved
-Motala
-Norrköeinng
-Oskarshamn
-Sövde
-Stockholm
-Treleborg
-Vetlanda
-Linköping
-Landskruna
-Karlstad
-Kalmar
-Borås
-Göteborg
-Halmstad
-Karlskogaevo i broj ali jos uvijek nije aktiviran
dobili smo informaciju da ce biti u funkciji od sutra090 291 046
Da bude sretno i da se skupi sto vise novca ako Bog da!!
Obavijestite vase prijatelje i familiju u BiHJucer je objavljen veliki clanak u dnevnim novinama AS – veoma opsirno govori o svemu i navedeni su i ziro racuni i svi ostali detalji.
apel preuzeo i portal dobro.ba
vijest stoji na naslovnoj stranilink – http://dobro.ba/?p=2311
Portal – sarajevo.co.ba
link – http://sarajevo.co.ba/pomozimo-eni-feriz/
rtv SLON
i na naslovnoj i na linkulink – http://www.rtvslon.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=8931&Itemid=140
Portal dernek.ba
link – http://www.dernek.ba/blog/1830086/BuBa_90/pomozimo-eni-feriz
INFORMACIJA:::
Humanitarni broj je upravo aktiviran :
090 291 046
pozivom na ovaj broj donirate 2KM za Enu
Postovani Ambasadore.
Obracam vam se sa molbom da mi ako mozete,posaljete listu Bosanskih udruzenja i asocijacija u Francuskoj.Lista mi je potrebna da bih ih kontaktirao i zamolijo da se ukljuce u humanitarnu akciju skupljanja sredstava za operaciju mlade Ene Feriz.Sa postovanjem i nadom da cete mi pomoci,Primite Gospodine Ambasadore moje iskrene pozdravePoslao sam to danas.Nadam se da ce mi odgovoriti
Mare svaka cast…
Trebali bi i u drugim drzavama uraditi slicno..
NPR. u Austriji, Svicarskoj, Belgiji, Luxemburgu, Finskoj ..Ako neko ima iz ovih drzava zamolio bih ga da se malo angazuje i da nas izvjesti…
U ostalim mislim da je ta realizacija u toku
PAR svjezih informacija:
– Univerzitet fakulteta u Sarajevu je dobio dopis i dao dozvolu za akciju, te proslijedio na sve fakultete u Sarajevu. Na nekim je vec uveliko pokrenuta akcija, dok se na nekim ceka potpis dekana.
– Ministarstvo obrazovanja Kantona Sarajevo je takodjer poslalo svim srednjim i osnovnim skolama u Sarajevu obavjestenje da se pokrenu akcije prikupljanja novca.
APEL sam uputio u NORVESKU
Islamskoj zajednici NORVESKE, ljudima koje licno poznajemGlavnom imamu Senaidu Kobilici
predsjedniku GO Dzevadu Mesanu–
Nasa Ena je prava ljepotica.Zelimo joj od sveg srca sve najbolje i vjerujemo da ce sve aBd biti dobro.
Ena sa svojim roditeljima.
AnonymousApril 29, 2009 at 11:37 pmPost count: 2088Bice poslan apel,sutra ako Bog da u Vogoscanske skole.Bice odstampan ovaj humanitarni telefon,i biti izlijepljen po skolama,ulazima stanova,kafica,slasticarni.Znaci,gdje je god prolazi narod,pogledace apel,okrenuti navedeni broj,jer svaka marka znaci 300 hiljada.
Djeca su najvece bogatstvo svijeta.Pa zar ima neko pravo,oduzeti njemu njegovo bogatstvo,njegovo dijete…..Ne dozvolimo to…Twin Peaks
Apel poslat na jos nekoliko Svedskih bh klubova:
Bosnien Hercegovina föreningen “Bosna”
c/o Curkic
393 58 KALMARBosniska föreningen “Karlskoga”
Box 219
691 24 KARLSKOGABosnien Hercegovina föreningen “Bosna”
Kungsmarksvägen 41
371 44 KARLSKRONABosnien Hercegovina föreningen “Sest Ljiljana”
Fimangatan 4
590 40 KISABosnien Hercegovina föreningen “Bosna”
Pl. 1124
692 38 KUMLABosnien Hercegovina föreningen “Bebir”
c/o Javor
Sveavägen 21
692 32 KUMLABosniska föreningen “Ljiljan”
c/o Alija Arnautovic
Skolallèn 6
261 33 LANDSKRONABosnisk förening “Sevdah”
Box 2237
531 02 LIDKÖPINGBosnien Hercegovina föreningen “Mesa Selimovic”
Box 312
581 02 LINKÖPINGBosniska föreningen “Una”
Box 842
341 36 LJUNGBYBosanska krajina i Malmö
Box 10089
200 43 MALMÖ -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.