-
AuthorPosts
-
AnonymousJuly 1, 2008 at 10:32 pmPost count: 2088
Suti Sana, ne smijem ga vise zezati, napice me, a onda sam na…drlj’o.:S
Kerime
evo ga sjei pored mene i diktira mi šta da napišem.ŠEPERKA kaže.Kerime hoću zaninad:P idi bidi bek:ohmy: a onda idi bini bljuj:P samo ti vozi a legenda će lagano dokusuriti ovu gajbušu;) a što se tiče posla nisi u pravu,vidjećeš sve ima registrovano na kameri. A sada što mi palamudimo nije ni tebi mahane:silly: Selam tebi i tvojima od Zambija i Šeperke a maksuz selam za JaletaAnonymousJuly 2, 2008 at 12:41 amPost count: 2088Znam ja Seprtlju, moj Zambi, uvijek je volio “diktirati”. Dok je sutao loptu, vazda se nesto derao. Te da tu loptu kretenu, te dodaj medjede, te sviraj faul sudija j…. ti m…. i tako u nedogled.
Pa nije ni cudo sto i tebi sada “diktira”.Nego pazite da ne upadnete u Toplik tak’i nakresani. Mogli bi potrovati ono malo ribe sto je ima.
Zato “pamet” u glavu.Ne rece ,poljubil ti tog pivara, u mjesto mene.
Selam obadvojici, poprdani jedni.;)Evo kaže Šeperka
bolan Kerime hajde vamo da popijemo:laugh: i zapjevamo:P jako ga krenulo;) pa ti sad vidi:cheer: ona nako studena i pomalo se znoji:huh: Živio;) :cheer: :laugh:AnonymousJuly 2, 2008 at 8:47 amPost count: 2088Ne smijem hla’no nista. Ufatice me grkljan, a i prosta ta mi je mozda osjecajna na studenluk. Nekako bi mi bolje pasala KRUSKA, ja SLJIVA ja VISKI sa malo leda.:blush: :blink: :silly:
Kerime
za krušku i šljivu je ranoB) legenda kaže da samo pika;) Sarajevska piva iz Toplika:P nema dalje;)AnonymousJuly 2, 2008 at 7:18 pmPost count: 2088Upravo sam razgovarao sa Jaletom i on misli isto k’o i ja. Zambi taj tvoj “gost” vazda nesto naprdjuja. Cuj, rano za krusku ili sljivu. Stari poprdan:P Izgleda da mu je ta sarajka izplakala lobanju. Samo dok se vrati, na drljao je;) :P :laugh: Bice Rogaticka treha.:ohmy:
AnonymousJuly 3, 2008 at 4:01 pmPost count: 2088SERHAT
Serhat mi najvise lici na Satka Hasecica?!?
Puno lijepih pozdrava za Serhata,ali i za serhatkinje:Lejlu,Nisu i Nusretu !!!!
AnonymousJuly 3, 2008 at 8:28 pmPost count: 2088I za tebe,od mene Dino.:P
Kerime
Šeperka ostaje dosljedan;) samo Sarajka:P i to iz Toplika:laugh: samo lagano da se:woohoo: znoji;) ali molim tebe i Jaleta da ga gotivite:cheer: kao starog Asa;) a što se tiče Rogatičke trehe gdje god smo mi tu je i naša treha:silly: Selam tvojoj i Jaletovoj porodici iz naše RogeMnogo pozdrava za Serhata i njegovu porodicu od Zambija iz Podhrida
AnonymousJuly 4, 2008 at 2:58 amPost count: 2088Alejkumuselam,Zambi.;)
Samo nek on zdere ‘ladnu pivu. Samo nek pazi da se ne uberbati.:ohmy:
A kad dodje vamokana, namah mu je klizeci i to sa obadvije noge.:ohmy:
Poselami Seperku i pitaj der ga kad ce vamokan u “domovinu” ?
Selam vama tugeder, a i vasim pomagacima.:P -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.