Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • Pine
  Participant
   Post count: 5
   in reply to: Obavijest o umrlim #32581

   Na žalost danas moram javiti još jednu žalosnu vijest. Danas u 11 sati u Kaknju je umrla moja amidžična Emina (Bege) Silajdžić rrođeno Hrustemovi. Dženaza će biti sutra tj. u uturak poslije ikindije namaza.

   Pine
   Participant
    Post count: 5
    in reply to: Obavijest o umrlim #24886

    Juče u Vogošći preselila na Ahiret u 54. godini života Džemila (Nail)Šišić rođeno Kozadra, Bricina sestra. Informacije o dženazi biće u sutrašnjim novinama.

    Pine
    Participant
     Post count: 5
     in reply to: Semsina djeca #8442

     Dragi moji prijatelji Teva, Gračanica i ostali. Skoro me je kontaktirala žena A.R. Šemse i rekla mi je da je u jako teškoj situaciji. Naime došao joj je dopis od Zavoda za izgradnju, u kojem se kaže da treba da isplati za stan 23.000,00 KM u roku od dva mjeseca ili će ih izbaciti iz istog. Kani rasprodati sve što ima ali ni to nije lako zbog nekih zakonskih prepreka.Molila je dajoj pomognemo ako možemo. Žena ne vidi nekog izlaza i jako je uspaničena. Ja sam je posavjetovao za neke stvari i uputio je na neke osobe. Mislim da bi trebali provesti neku akciju da uplati bilo šta.Volio bih čuti i Vaše mišljenje. Selam.

     Pine
     Participant
      Post count: 5
      in reply to: KRATKE PORUKE #3688

      Selam mom dobrom komšiji Tevi. Vidim da si prisutan pa da se ,rekoh, upitamo za zdravlje. Slušali te Sumeja. Vidim tvoji Holandezi šibaju pravo na prvenstvu.
      Sad sam pričao sa Alemom i mogu ti reći da je dobar i već je počeo skakati po lovu.
      Kad ćeš u Šeher.

      Pine
      Participant
       Post count: 5
       in reply to: KRATKE PORUKE #3680

       Selam svima na stranici.Gračanicu bih molio da mi javi adresu na koju će Šemsina žena poslati pisma za donatore, jer ovdje joj neće da prime pisma. Puno selama za sve.

      Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)