-
AuthorPosts
-
Haman ja tek skontah da su i drugi dedo i nana nasi Rogaticani, Bajro i Galiba Omanovic, pa i njima od srca cestitamo rodjenje unuke.:)
nana i dedo Omanovic: Galiba i BajroSa fb.
[color=#0000FF]Amel Kozlic
danas 09.01.2011.godine,hvala Allahu dobio sam treuu kcerkicu,,,[/color]Allah Mubarecola efendija nas Rogaticki…:)
Neka ti je srecna treca kcer,dragi efendija,da je dragi Allah pozivi i da joj da sve najljepse ,mnogo radosti srece i zdravlja.
Sa nasih kratkih poruka:
x Amel efendij : selam iz rogatice,,,efendija je danas hvala Bogu dobio trecu kcerkicu,,,
x Mustafa : iskrene cestitke efendija da bude zdrava i ziva zajedno sa vama
x Mustafa : Resul, s.a.v.s., kaze: «Ko bude imao tri kceri pa bude s njima strpljiv, bude ih hranio, pojio i odijevao prema svojim mogucnostima, one ce mu, na Sudnjem danu, biti zaklonom od Vatre.» (prenose ga Muslim, Ebu Davud i drugi)
x Mustafa : drugom predanju stoji: «Ko bude imao tri kceri kojima osigura, smjestaj, opskrbu i bude prema njima milostiv pripada mu, doista, Dzennet!» Neko od ljudi rece: «A dvije, o Allahov Poslanice?» «I dvije!», kaza on.
x webmaster : Najljepse cestitke Amel ef povodom rodjenja kcerke… da Allah dz,s, bude zadovoljan sa njom ako Bog da!
I jos jedna mala Rogaticanka je ugledala svijet svojim okicama (u nedjelju haman) i ime joj je Sarah.
Od srca cestitamo sretnim roditeljima Kemalu (Kemo, Toti) i Irmi Teskeredzic.
Kemo je nas sugradjanin i clan nase rogatica.com a inace je mladji sin rahmetli Jakupa Teskeredzica koji je bio poznat po svojim nadimcima Jape i Jupi…
Kemo i Irma, prije koji mjesec…:)
Dragi Kemo
Iskrene cestitke povodom rodjenja male Sarah
Nasa Dzemi ponovo postala NANA juce je dobila unuka.Njen sin Edin Dzaferovic postao BABo.Iskrene cestitke od porodice Ljoti.
Za one koji neznaju ko je Edin DZaferovic,on je sin rahmetli Enesa DZaferovica i Dzemke.
Od mene i moje Esme iskrene cestitke povodom rodjenja jos jednog malog Rogaticana.
Da nam Dzemi nije tako daleko rado bismo dosli na slatku a ovako cekacemo priliku da se osladimo makar u Ilijasu…:)Pridruzujemo se cestitkama. Ne znam samo je li to prvijenac. Ako je prvi onda dobro dosla u drustvo nana i deda a ako nije onda Dzemi jako dobro zna kakva je to titula.
Dugo godina zdravi i zivi bili i u rahatluku proveli.
Hvala vam svima za cestitke mog unuka.I Bujrum vrata su otvorene svi su dobro dosli na slatku.Kad god hocete ja sam srecna Nana.
Djemi srećno rodjenje unuka da je živ i zdrav i da ti donese mnogo radosti i sreće u životu.I ja tako očekujem drugog unuka već početkom juna.Zbilja nama Dedama i vama Nanama nema veće sreće od unučadi.:cheer: :cheer: :cheer:
Nana i Halco ponovo Nana i Dzedo.Neka him je hairli a maloj ljepotici zdravlje i dugacak zivot.
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/31/dsc0004ow.jpg/] -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.