-
AuthorPosts
-
Keva, Alahmmubarecola sincina. Da bude zdrav i ziv, zajedno sa svoim roditeljima.
Dragi moji Salani
Iskrene čestitke za rođenje sina Galiba,dragi Allah dao uz behar novina,ako Bog da kad mali Galib dođe u Bosnu pravo u đedinu kuću ako Bog da.Živ i zdrav bio mali Galib sa svojim babom Elvedinom,svojom majkom i sekom želi ti Zambi sa porodicom
I od nas najljepse zelje za rodzenje sina Galiba Salana. Da vam bude ako bog da ziv i zdrav.
Familija Ajanovic
Keva, alahmmubarecola sincina. Da bude zdrav i ziv, zajedno sa svima vama.
Porodica Pasic
Sve najljepse zelje za rodzenje najmladeg Salana.
Da ako Bog da bude ziv i zdrav i poslusan svojim roditeljima.Jos jedno “podljunce” masaAllah, Keva da bude hajirli ako Bog da!
AnonymousApril 8, 2009 at 7:23 pmPost count: 2088Keva sve najljepse zelje za najmladjeg Salana, sina Galiba.
Neka mu Allah podari sve najljepse u buducem zivotu.JA SE PRIDRUZUJEM CESTITKAMA,SVE NAJLJEPSE U BUDUCEM ZIVOTU..
Alahmmubarečula Keva,čestitam sinčina,nek ti bude zdrav i živ
Hvala vam svima na lijepim cestitkama i istorija se nastavlja moj a.r babo Galib se ponovo rodio.Amin boze.
Dragi nasi Kazici, Meho i Hafiza, od srca vam cestitamo rodjenje unuka Farisa i zelimo vam puno, puno sretnih i radosnih godina u igri sa njim. :) :) :)
Dragi deda i draga nano
Neka vam je živ i zdrav unuk Faris,ako Bog da da vas dugo i dugo uveseljava.Sad ćete tek vidjeti koliko se voli unuče,to veli Zambi iz iskustva-;)
Zambi sa porodicom.
Dedo Meho i nana Hafiza :) Kako to lijepo zvuci ;)
Sretno!
Amra i “pjesnicka dusa”
Dragi Kazici,cestitamo vam rodjenje unuka,da vam bude ziv i zdrav i da puno puno godina docekate s njim u zdravlju i veselju.:)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.