-
AuthorPosts
-
Dobro dosla Neska u klub deeda i naana (majki:cheer: specificno za Rogaticane).
Cestitke za prinovu i da bude zdrav,napredan i veseo i da vam bude razonoda kao sto je nama nas unuk.
Porodica Kazic iz Aachen-a.
Iskrene čestitke Nano Neska,neka je unuk živ i zdrav i da ti njegovo rođenje donese dosta radosti u životu.
Emir i Ferida.
Neska srdacne cestitke za rodjenje tvoga unuka da ti ga dragi Allah cuva zele ti Muta i Mirsada Cakisic.
Neska,iskrene cestitke povodom dobivanja unuka zele ti Kija,Ismet i Zana
Cestitkama se pridruzujem i ja sa mojima i to srdacno…
Nasa Arabela Skaljic udata Zulfic je prije dvadesetak dana rodila sina koji se zove Danin.
Arabela je inace kcerka naseg rahmetli Nazima Skaljica, Gaare i nase Mahire Setic.Najljepce cestitke Arabeli, njenom muzu a Bogami i novopecenoj nani Mahiri.:)
Danin:)
Cestitkama se pridruzuje i moja obitelj.
Evo jos prinove sucur Allahu dragom.
Nasa Elma Zukic udata Poturak je prije nekolko dana rodila scer koja se zove Sara.
Elma je inace kcerka naseg sehida Hamida Zukica i nase Fatime, djevojacki Cengic.Najljepce cestitke Elmi, njenom muzu a Bogami i nani Fatimi.:)
SaraP.S. S obzirom da je nana Fatima amidzicna mom rahmetli babi Sejdaliji onda od nas posebne cestitke i eto nas na slatku koji dan, ako Bog da.
:)
Jucer, 03.05.2010 u Svedskoj, su Majda i Nedzad Camdzija dobili titule dede i nane.
Njihova unuka Irma je dosla na svijet na radost njenih roditelja Alme i Ade a bogami i dede i nane.
Upucujemo cestitke sretnim roditeljima, nani i dedi ali i nasem Fikri uz zelje da ih prati zdravlje i rahatluk u buducem zivotu sa novim clanom porodice.A evo i nase Irmice, porijeklom Rogaticanke.
Moje iskrene cestitke.
Nedzau i Majdi sretna unuka da budete svi zdravo i da docekate praunucad.Mojoj dragoj Almi i njenom Adi cestitam da su postali roditelji. Kad dodjemo u Arbogu vidimo se.Puno selama od Ismeta,KijeiZane.
Allah Mubarecola, rodice…
[color=#008000]Mirha Hadzic
12-22-2010 Zlatko i ja smo dobili najljepsi dar ovoga svijeta prvo unuce… Moja dijeca Emina i Dzenis su dobili zdravog i normalnog sina Ishaka…..Da vas Uzviseni cuva i dadne dugovjecni zdravi zivot i svu srecu da docekate od naseg mezimca….Vole vas nena i dedo….[/color]Draga Mirha
Neka Vam je ziv i zdrav Vas unuk,da znas da ste dobili veliku pokretacku snagu u zivotu i veliki kvalitet u zivotu,sada ce te tek da vidite sta znaci ljubav i kako se unuce voli vise nego svoje dijete.Dobro dosli u klub Deda i Nena na Rogatica.com
Jos jedna mala Rogaticanka je ugledala svijet svojim okicama, 03.01.2011.
Od srca cestitamo sretnim roditeljima Dzejni i Nerminu Omanovic,
a Bogami i ponosnim nani Mahiri i dedi Jaletu Ajanovic.:)
Dedo Jale, Jasminko Ajanovic sa kcerkom Dzejnom i zetom Nerminom Omanovicem
Nana Mahira Ajanovic sa kcerkom Dzejnom i maleckom unukom. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.