-
AuthorPosts
-
Od mene i moje porodice iskrene cestitke i da Allah dz.s. dadne da bude poslusan roditeljima i nani i dedi Kazi :)
Hvala svima na lijepim zeljama. Svima vama zelim da od svoje djece i vi docekate unucad a onima koji ih vec imaju, onda praunucad:cheer:
AnonymousMay 22, 2009 at 5:18 pmPost count: 2088sto godina u zdravlju i rahatluku
Od mene i moje porodice iskrene cestitke dedi i nani Kazic..
Da vam bude ziv i zdrav i da puno godina docekate s njim u zdravlju i veselju.Dragi Kazici dobro dosli u klub NANA i DEDA.
MASALA, nek’ je sa srecom!
Dragi Meho i Hafiza,
sve najljepse povodom rodjenja unuka zeli Vam
Porodica Ajanovic
Cestitam Kazicima na prinovi.Keva sa porodicom
Evo sa malim zakasnjenjem da se i ja sa mojom porodicom pridruzim cestitkama i zeljom da dzedo i nana docekaju jos puno lijepih trenutaka u zivotu kao sto je rodzenje unuka.
Mehi i Hafizi iskrene cestitke a povodom rodjenja unuka.
Irfan sa porodicom.
Jos jednom hvala svima na cestitkama.
AnonymousMay 26, 2009 at 11:32 amPost count: 2088Tek vidjeh ovo, pa da se i ja pridružim čestitkama i da prinova bude zdrava i sretna u životu. Galib i Enisa.
Masala neka je na hair i na dug vijek u zdravlju i rahatluku da ostari.Iskrene cestitke porodica Jusupovic.
iskrene cestitke povodom rodzenja unuka i da vas sreca i zdravlje prati u zivotu zeli vam emira i ermin :laugh:
Nasa Neska Kazic od danas je postala nena ….
Jasna se jutros oko 1.15 porodila i rodila – dječaka (3.760 g i 53 cm)..
Cestitam Neski, Jasni i Kemalu kao i Jasninom bratu Jasku!
Da bude zdrav i ziv sa svima Vama.. Amin!
Familija Fejzic -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.