-
AuthorPosts
-
Prepozno sam telecu glavusu u tevsiji.A i jednog od aksamlija samo nemogu imena da se sjetim.
E ne kontam Teva stare mi.
Ma jes mislio je na Emira Mesica i on je na slici iznad Fajca.:)
Fajc, tvoj komsija Nihad Ajanovic.:)
Jeste Rale mislim na Emira (TRUCU) Mesica. Radnju u kojoj je radio zatvorio je prije godinu dana. Ti si vjerovatno vec otisao i nisi znao. Babo mu je tesko obolio i prestali su sa radom. Emir se nedavno zaposlio i radi kao pumpadjija na Slovenackoj benziskoj pumpi.
Sto se tice jos jednog meni dragog Rogaticanina, Nihada (FAJCA)on ti je poduzetnik, i ovdje je u Sarajevu.
Anonymous
March 26, 2009 at 4:21 pmPost count: 2088Ispod svake slike nebi bilo loše napisati barem nick onoga ko je te slike uradio i poslao.
Eto vidis irfo da jedan insan ne moze znati puno a kamoli sve.Znao sam da je stari oslabio a eto nisam ovo ostalo,zao mi je dobri su to LJUDI.Poselami ga kad ga vidis.
Anonymous
March 28, 2009 at 2:15 pmPost count: 2088Zvao me Zec Osman iz USA pa pita, što su sa ove stranice izbrisane slike sa dženaze njegove majke Pembe a.r. Reče da se koriste slike u rubrici poznate li …Pošto sam ja te slike postavljao, a vidim i da se stvarno koriste isječci sa slika pod tuđim nikovima, postavljam pitanje administraciji ko je to i zašto učinio. Pregledo sam slike i nisam mogao da nađem to što me Zele pita. Molim odgovor da bih odgovorio i ja njemu.
Na slikama
Keva Muffa dva brata rođena.Podljunčad;)
Postovani Pitaristok,
Sve informacije mozete naci u temi: “Obavijesti administratora” na vrhu foruma. Tu stoji takodje (od 25-03-2009) u podtemi: Nove lokacije pojedinih tema, da su sve dzenaze prebacene u temu: Medzlis IZ Rogatica. Ova tema se nalazi takodje na ovoj nasoj stranici: http://www.rogatica.com pa tu mozete naci slike sa dzenaze Pembe a.r.
Za dalje informacije se mozete obratiti na mail: admin@rogatica.com ili bilo kom od moderatora.
Nadam se da sam vam pomogao.:) -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.