-
AuthorPosts
-
Mom Tevi i njegovoj porodici sretan put,da sa hajrom i hairli doputuju u našu lijepu Bosnu;) ;)
AnonymousApril 24, 2008 at 10:20 pmPost count: 2088Za Behara,rado bih te nazvao,medjutim tvoj broj mi je ostao na mojim privatnim porukama,pa ne mogu dadodjem do njega,jer se ne mogu vise registrovati,pa ti mene nazovi ,ako imas moj broj,a ako nemas posalji Mail Kazi,pa ce meni Kaza doturiti tvoj broj.
A ako si mislio doci,bujrum,ko u svoju kucu,pozdravi svoju porodicu,Twin PeaksAnonymousApril 24, 2008 at 10:21 pmPost count: 2088Pitaru i njegovoj porodici srdacan pozdrav,Twin Peaks
Zambi, sutra ti necu dolaziti u Rogu, pa ti te papire zadrzi
do srijede. U srijedu cu doci pa ce mo kahvenisati.
Jeli danas dolazila ona Palo iz Sarajeva.Javi se na e-mail.
edib_dziko@hotmail.comAnonymousApril 24, 2008 at 11:40 pmPost count: 2088I tebi otpozdrav. Dolazis li.
AnonymousApril 25, 2008 at 12:26 amPost count: 2088Kraj juna,mogli smo malo do GZ,ponijecemo sac
Twine,
A kad ce te sa rajom sa izvora skoknuti do Tilburga ???
Il cekate da jagode sazre…..:)
Sad ce Purak opet: Ko o cemu…..B):blink: O gluho bilo jos nisi otiso!!!
Jel to se ne mozes rastati od jagoda?:lol:
Ma kake jagode,
Odo ja bolan Purak, kod badze u Hercegovinu, u tresnje.B) :silly: B)
Djeca moraju jos sutra u skolu i popodne polijecemo ako Bog da.:)Ma salim se ja,znam ja da cekate na djecu,upratio sam ja to iz ranijih poruka ;) .A sta i dole si ugovorio tresnje,imal ti badze malo i vrta da te zelja mine??…hej,opet se salim (znas mene :silly: ).
Sretan put sutra ,da fino prodjete u putu i hairli stignete ako Bogda.Polahko,ne leti,eto si i odmoran za puta….odmoran na odmor ;) .Selam i svoj ostaloj raji na stranici ;)
Evo i od mene sretan put Cengicima i da se plaho provedete. Teva pozdravi raju u bosni.
Teva da bude hairli putovanje i boravak u BiH ako Bog da :)
Purak jarane, vidimo se u Tilburgu u subotu sabahile, ja znam gdje su jagode.B) :) :woohoo:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.