-
AuthorPosts
-
Fikrete,za tvoju pompc u aprilu 1992.nisam imala priliku nikad da ti se zahvalim,a rada bih bila, pa posto vidim da bi mogao biti i ti u narednim sedmicama u Bosni, hajde javi se da se vidimo. Bilo bi mi drago. Moj BH-mobilni 061-310 625.
Teva jesili poslo na ovaj Edibov i-meil. Evo cekam ga da postavi ove slike.
Irfo, evo sam ti poslo opet.
Moja greska.
Sad sam pogledo i otkrio da nisam bio napiso punu adresu.
Bijase na sabahu pa nije ni cudo.Teva, primio sam poruku, hvala ti i odmah zovem.
Teva hvala ti na informaciji u vezi Fude rahmetli,a što se tiče prvomajske fešte svakako dolazim;) a tebi i tvojima želim ugodno putovanje da sa hajrom i hairli dođete:P
AnonymousApril 23, 2008 at 10:36 amPost count: 2088URANIO TEVE. POSLIJE 9 SATZI NACI CU SE SA GRACANICOM I IRFOM NA KAHVI U MB-u OTOKA PA BUJRUM.
Dobro je, kako je Galibe.
Uranio jasta nemogu ni da spavam,
vec mi mirise behar i cvijece Bosansko.:)AnonymousApril 23, 2008 at 10:46 amPost count: 2088Ja konto ti doso vec:laugh:
U petak polazimo ako Bog da.
Na odmoru sam ali djeci tek od petka ferije, pa moram da ih cekam.
Javicu se ja cim stignem pa ce mo pravo Irfi na kahvu. :)Bujrum familijo, bujrum prijatelji bit ce kahva kolaci i fina
rijac. Ja vas cakam sa radoscu.AnonymousApril 23, 2008 at 11:14 pmPost count: 2088Rodjak, ko je ova Oprasic sto je preselila. Ja je neznam a nisam do sada ni znao da je preselila.
Pitare, eno sam ja napiso tamo ispod smrtovnice o kome se radi.
Zambi ima li sta za mustuluk.
Selam Irfo
po izjavi predsjednika opštine svi koje sam kandidovao su na spisku,smatram da ima muštuluka;)Dolaziš li sutra na džumu,sutra je ovdje neradni dan i neradi se do utorka ovo da znaš da možeš raji prenijeti,ima ih sigurno koji će da dođu da obave poslove,pa da raja nebi džaba dolazila.
Ima ona potvrda original kod mene pa da ti je predam;) -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.