-
AuthorPosts
-
Halo Helsinki:P
slobodno napiši dužu poruku;) benevreku podljunski:P
Selam tebi i tvojimaSelam za moje prijatelje Tevu i Behara;)
Mahsuz selam za Zambija iz kisovitog Londona
Dragi Behare
pošalji malo te kiše iz Londona u našu čaršiju,dobro bi došla da malo razhladi;)
Selam tebi i tvojima iz sunčane Rogaticebehar napisao:
Samo da naglasim za posjetioce ovog foruma da su gore podneseni izvjestaji iz Tilburga i Gorazda nepotpuni ( fale im slike kao dokazi;) ) pa prema tome nisam siguran da su i vjerodostojni. Upozoravam posjetioce na PUNU pripravnost i opreznost.:unsure:
Bice sve dokumentovano. Slike slijede kad se vratim u Aachen.
Bice interesantbih prica.Ovaj post je samo za Behara. Moram mu se pozaliti mada vidim da mi bas ne vjeruje bez dokaza. Bice i dokaza.
U velikom sam stresu. Opet sutra janje ali ovaj put na Praci.
Ovo se vise ne moze izdurati. Jedva cekam da se vratim na posao:laugh: :laugh:Kaza polahko, gledaj da ostane nesto i za ostale, Teva jos nije ni krenuo ;)
Svoj raji selam iz Dk, evo me kuci elhamdulilah sve je proslo u redu… Da mi se Teva ne sikira :)
Kaza napisao
Ovaj post je samo za Behara. Moram mu se pozaliti mada vidim da mi bas ne vjeruje bez dokaza. Bice i dokaza.
U velikom sam stresu. Opet sutra janje ali ovaj put na Praci.
Ovo se vise ne moze izdurati. Jedva cekam da se vratim na posaoDrugim rjecima receno – blago meni kad sam ovdje u Londonu pa se ne moram “patiti” da okrecem tolike janjce po tolikoj vrucini. Kod mene danas ugodnih 21C a ni jagnjetine nigdje na vidiku, ma ni na slici.B)
Web,
Skupi svu raju, nemoj zaboraviti Purka i Gracanicu, i hajte svi na veceru.
Evo nam donijele Turkinje, Esmine radne kolegice,
dvije pune tepsije slanih jela i jednu punu tepsiju slatkisa.
One misle da ste vi jos kod nas u Tilburgu pa donijele da se pocastimo svi skupa.:)I ja sam budan, mogu li se prislepati, nesto mi se popravio apetit
Jasta nego mozes, pa i zovemo sviju.
A ko spava slikacemo pa nek sutra gleda…..:)E da je makar ko do Hamburga sad bi ja upalio auto, ali 800 km :huh:
Bas im hvala za taj znak paznje.
Kad nema pecenja, i Kukuruza je slatka.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.