-
AuthorPosts
-
AnonymousJuly 7, 2008 at 7:43 pmPost count: 2088
Selam svima koji su online.
Mustafa upravu si,stigli su hairli i čuli smo se,trenutno su u Goraždu.
Selam tebi i tvojimaAnonymousJuly 8, 2008 at 1:29 amPost count: 2088Selam svima, vovim sto su prisutni vodena na vovoj onolajne.:P
Poruka za Škaljića
Iz urbanizma iz opštine traže broj telefona od tvoga babe Zihnije,ili neka se Zihnija javi na tel 058 415 406 i traži lokal 114 Selam Škaljićima od ZambijaMustafa vidim da si online pa te molim da mi se javiš meilom,ja bi ti se javio ali nemam tvoj mail
selam od Zambija iz PodhridaDzeni neku vece mi je bila Merima i pita sta je s tobom i obecanim slikama.Pozdrav od Mere i njene Majre a i od mene:)
Zambi napisao:
Mustafa vidim da si online pa te molim da mi se javiš meilom,ja bi ti se javio ali nemam tvoj mail
selam od Zambija iz PodhridaJavio sam se Zambi na mail koji ja imam…
Selam tebi i tvojimaMustafa u redu je ,odgovorio sam
selam tebi i tvojimaSelam svoj raji iz Tliburga :)
Evo me kod Teve u zijaretu…
Kako Teva i njegova porodica
Kako rostilj (dovde se dim osjeti)!!:laugh: :laugh:
Kako cuvena Tevina basca – imal sta za ubrati, kako je rodila ljetina :) :) Moras ponijeti uzorke da se to detaljnije ispita!! Da i ja dam svoje misljenje :) :)Pozdrav i selam svim Rogaticankama i Rogaticanima.Evo me trenutno na Drini. Jucer okrenuto prvo jagnje. Nismo odstupili ni pred kanonadom grada.Valjda ce sljedeca biti u boljim okolnostima.
Iduce sedmice smo u Sarajevu. Nadam se lijepim susretima sa starom rajom.
Jucer sam rastjerao grad u Rogatici. Zaobisao je Rogaticu i otisao na Visegrad i Sokolac.Samo da naglasim za posjetioce ovog foruma da su gore podneseni izvjestaji iz Tilburga i Gorazda nepotpuni ( fale im slike kao dokazi;) ) pa prema tome nisam siguran da su i vjerodostojni. Upozoravam posjetioce na PUNU pripravnost i opreznost.:unsure:
Moj Kaza
grad je zaobišo čaršiju ali okolinu nije i ovde je bili svašta
Selam raji na Drini;)Selam Behare
Kazine navode potvrđujem,ali oni iz Holandije su mi mešćeni hašarijasti;)
Selam svim Rogatičanima i Rogatičankama širom dunjaluka -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.