-
AuthorPosts
-
AnonymousJuly 4, 2008 at 4:16 amPost count: 2088
Cestitam Naseru Oricu na jos jednoj pobjedi.
Ziv i zdrav bio NASERE.AnonymousJuly 4, 2008 at 11:12 pmPost count: 2088Selam Irfane druze stari.
Selam Web
vidim da si prisutan pa da ti kažem da ću ti sutra poslati Edinov broj tel. Selam tebi i tvojoj porodiciSelam i tebi dobri moj Nijaze. Evo malo ujagmim sjesti i vidjeti sta ima novo. Inace sam ti u Rogi po basci, i nesto malo pravim.
Teva jarane,
je si li to dosao iz druge?Selam tebi i fameliji.
Jesam vala, prije pola sahata.
Kako je tvoja ekipa ?Sve stima,
Nerina je napokon dosla sebi pa je zadnja dva dana isla i na poso.
Sucur Allahu.
Moras je pripaziti koji mjesec.;)Evo vas i Esma mahsuz selami.:)
AnonymousJuly 6, 2008 at 7:53 amPost count: 2088Mer’aba Sana, evo sjedim sa pajdom iz Atlante i krkamo.
Ti znas on mi je dao tvoj br. tel.
Imas selam od njega i mene.
Cunemo se.;)AnonymousJuly 6, 2008 at 5:29 pmPost count: 2088Selam brate Galibe. Halali molim te, slabo pratim kratke poruke pa ne vidjeh tvoja pitanja. Roditelji se hvala Allahu dž.š. oporavljaju, sad su masaAllah pravo dobro.
A sto se tice alata, mi alat jos nismo preuzeli, sve cekamo da nam ga neko preda. Alat je kod Dinka, a Braco mi rece da to uzmemo, pa kasnije nekad da uradimo sluzbenu primopredaju. Kosilica je uzeta, goriva smo kupili, ja evo sad zovem Ibru Ajanovica da ide Zahrid i da sve pokosi, pa se vi sa njim dogovorite kako da mu platite.Mahsuz selam tebi, tvojoj familiji i svim Rogaticanima diljem svijeta.
Sellam Madzid efendum poslo sam ti e-mail pa mi javni oko onog i Sellam svim prisutnim na stranici:woohoo:
Mahsuz sellam za Weba od Muftica i evo ti Edinov broj telefona 038-223-719
Sellam od Zambija i porodice
E bas ti hvala Zambi, sada sam na kratkom feriju u Hamburgu.. nazvacu ga kada se vratim insaAllah
Selam web
reci mi da li je Kaza stigao u Bosnu -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.