-
AuthorPosts
-
Jesu Teva stigli su s hajrom i hairli! Neznam kako se ti nisi do sada cuo s njima??? Imas valjda broj??? Ako nemas, uzmi od buraza ili da ti ja ponovo posaljem! Izgleda da ce oni da uzmu Njemacko drzavljanstvo ;)
Ama mama mi zaglavi u Bosni, cekajuci kad ce napokon stici dole :laugh: pozelila ko fol sestru i zeta a i priku, zetovog brata ;)
I vama mahsuz selam u Holandiju! Sumeji cmoka :)Kerime nista se nisi promijenio makar malo budi ozbiljan.Majra,Majra je ime a vidjeces kad bude prvi ako Bog da rodjendan.Selam tebi,Bubi,Elmi,Kenanu i njegovoj zenici.
Muta i Behare selam iz sunčane Rogatice;)
AnonymousJune 17, 2008 at 9:53 amPost count: 2088Twin, uranio zoru prevario.
SelamAnonymousJune 17, 2008 at 10:08 amPost count: 2088Generacijo sta je sa komsijama;)
SellamSelam svima na stranici.Gračanicu bih molio da mi javi adresu na koju će Šemsina žena poslati pisma za donatore, jer ovdje joj neće da prime pisma. Puno selama za sve.
AnonymousJune 17, 2008 at 10:15 pmPost count: 2088Pine!
Primljeno k znanju, adresa ce biti proslijedjena jos veceras.
Selam tebi,tvojoj familiji,Dedi i malim Semanima.AnonymousJune 17, 2008 at 11:09 pmPost count: 2088Sana,sta ima buraz,ja vazda ranim.
Selam tebi i tvojima,TwinSelam mom dobrom komšiji Tevi. Vidim da si prisutan pa da se ,rekoh, upitamo za zdravlje. Slušali te Sumeja. Vidim tvoji Holandezi šibaju pravo na prvenstvu.
Sad sam pričao sa Alemom i mogu ti reći da je dobar i već je počeo skakati po lovu.
Kad ćeš u Šeher.Selam Pine,
Nevidjoh sinoc ovu tvoju poruku.
Obradova me sa tom lijepom vijescu da se nas Alem tako dobro oporavio.
Bice sve u redu ako Bog da.
Sto se tice Sumeje slusamo je dobro, salim se, slusa ja sta.
Nisam ti se jos javljo zato sto planiramo za Bosnu tek krajem jula.
Uglavnom vidimo se kosto smo se i dogovorili.
Esma veli da mahsuz poselamis Hediju a mogu ti reci da je pricala vamo
kako nam je lijepo bilo sa vama.
Uglavnom dobri moj komso poselami sve i vidimo se uskoro ako Bog da.Selam
AnonymousJune 19, 2008 at 6:48 pmPost count: 2088Selam za sve ovdje prisutne… i one koji nisu tu.
AnonymousJune 20, 2008 at 9:59 pmPost count: 2088Selam i tebi “nick” naravno i tvojoj familiji.
Puno selama svima iz suncanog Mostara.
Za Behara:
Obavezno se javi kada dodjes u Mostar pa da pijemo kahvu.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.