-
AuthorPosts
-
Anonymous
June 8, 2008 at 2:28 pmPost count: 2088Evo me na poslu. Jutros u pola devet proso sam kroz Rogu. Sablasno!
Pomoc. Trebao bi mi tel. od naseg Efendije ili e-mail.
Ako je neko u mogucnosti da mi pomogne.Selam Irfo,
ti izgleda zaboravio da je tvoj jaran u Rogi,evo ti efendijin broj telefona 063992 186;)Anonymous
June 9, 2008 at 6:30 amPost count: 2088Mahsuzuje selam svima.:)
:) Mahsuz selam svima…..odoh malo odmoriti,nepamtim kad sam zadnji put odspavo.;)
Purak, mora da si imo naporan vikend.
Napeklo se previse a jazuk baciti…..:woohoo::laugh: Znas Teva kad se sastanu dvije kone na kahvi i ova jedna taman a druga malo deblja,i dok pocnu pricati,ova tanja bozjeg davanja odmah zaturi o liniji i dijetama a deblja bjega,nece o tom.Eh sad ovoj mrsavijoj da je da natjera pricom ovu deblju da prizna da je poguzija,:laugh: a deblja sve nalazi neke lijeve razloge dok je ova ne pritjera uza zid.I kaze debela:
-Ma znam ja jadna sta mi je….:( od jazuka.A sta’s,kucenica kakva sam,kod mene se nista ne baca.
:laugh: I opet drugi krivi,ona nit je kriva sto je debela,nit je priznala da je poguzija,i tako ponovo do sljedeceg sjedenja.:laugh:Zambi jaranu, hvala ti za broj. Vidimo se na kahvi u petak.
Dobro dragi Irfo
Selam tebi i tvojimaAko Bog da vrlo brzo dragi rodžače,selam ćeš mi Ađi i strini
Anonymous
June 12, 2008 at 2:17 amPost count: 2088Selam za Irfu i Tevu.
Irfane druze stari sta ima u seheru.Selam svima prisutnim na stranici a mom Fikri maksuz selam iz Podhrida od Zambija
Amra,
Nejavljas da su stigli Ameri.
Buraz se cuo sa njima pa mi prenese selam.
Poselami i ti njih sviju, mahsuz.:)Ujedno selam i tebi i tvojima.:)
Jesu Teva stigli su s hajrom i hairli! Neznam kako se ti nisi do sada cuo s njima??? Imas valjda broj??? Ako nemas, uzmi od buraza ili da ti ja ponovo posaljem! Izgleda da ce oni da uzmu Njemacko drzavljanstvo ;)
Ama mama mi zaglavi u Bosni, cekajuci kad ce napokon stici dole :laugh: pozelila ko fol sestru i zeta a i priku, zetovog brata ;)
I vama mahsuz selam u Holandiju! Sumeji cmoka :) -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.