-
AuthorPosts
-
Sada jedna ozbiljna poruka
Molim naše Rogatičane koji se nalaze u Australiji da pomognu porodici Talović,Ramizu,Fadilu i Fadili da pronađu svoga brata Talović Huse Jozu koji se nalazi u okolini Sidneja znaju da je Farmer i da je oženjen Australijankom,prije rata je Ramiz imao komunikaciju sa njim i trebalo je da se okupe ali došlo je do rata,tako da su se veze pokidale.Svi koji nešto saznaju neka se jave na Ramizov broj telefona 058-417-231
Unaprijed zahvalna porodica TalovićAnonymousJune 5, 2008 at 4:17 amPost count: 2088Behar vidim da si online Selam.
Zambiju starom jaranu takodje.;)Mahsuz selam i tebi “Gračanica” a i svim redom da ne nabrajam…
ermin pawa napisao:
selam svima i ja evo da se zahvalim na registrciji i samo ako mi neko moze objasniti kako da postavim sliku svoju mjesto ove figure selam .Ermin;)
Tek sada vidjeh tvoju molbicu pa ću ti probati ukratko objasniti: kada si logovan otvori opciju Moj profil, a zatim u sklopu opcije osobne postavke otvori opciju Moj avatar.
Dalje će ti, mislim, biti lahko- imaš dvije opcije: ili ćeš iskoristiti neki avatar iz već postojeće galerije ili ćeš ići opciju Upload avatar sa svog compa (browse) i u tom slučaju si ograničen sa veličinom i dimenzijama avatara odnosno sličice, pa ako je željena sličici prevelika uredi je u Paint programu opcijom image-stretch. Nadam se da sam bila dovoljno jasna.
:) :cheer: :)
Ako bude problema, pitaj…:)Pošto vidim da ste na stranici maksuz selam Mustafi i mom dragom Kruški iz Kanade;)
AnonymousJune 6, 2008 at 8:15 pmPost count: 2088Mahsuz sellam stari Krusko,sta ima novo u Rogenburgu.
AnonymousJune 6, 2008 at 8:19 pmPost count: 2088Mustafi, Ahbabu i mom drugu Irfi takodje selam.
Mahsuz sellam Zambiju, Gračanici i ostalim prisutnim….
Moj Gračanica
Ništa posebno,danas je bilo malo kiše,nako sivilo ništa se ne dešava:blush: Selan tebi svim prisutnim….AnonymousJune 7, 2008 at 1:34 amPost count: 2088Sana, dobar ti ovaj grb, samo ti ne valja pozadina.
Mahsuz selam.Mojim dragim ahbabima, komsijama i prijateljima veliki selam.
Poseban selam za mog starog druga Mehu, i zamolio bih ga da
pocne pisati, jer nam mnogima ne dostaje njegovo pisanje.AnonymousJune 7, 2008 at 5:14 amPost count: 2088Na koljena Krusko.
Za PiTaRIsToK – Uranio rode, mahsuz selam.
Selam Teva
vidim da si prisutan pa da te poselamim tebe i tvoje;)Selam i tebi Zambi jarane,
Evo usto (bio nocna) pa se vrtim po kuci neznam kud bi.
Vrijeme nekako oblacno pa pogledam hocel kisa.
Odoh haman nabascu pjehaka, ima 3 kilometra, polahko pa makar i pokiso.:)Usput selam i ostalim livadicima.:)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.