-
AuthorPosts
-
Anonymous
June 1, 2008 at 11:14 pmPost count: 2088Na staru stranicu se javljao Mesud,on zivi u Australiji koliko ja znam.Vidim da je clan i ove nove stranice-mozda bi on mogao sta pomoci.
Selam svima-kruski mahsuzije.:P ;) ;)
Anonymous
June 4, 2008 at 12:43 amPost count: 2088I tebi Purak selam:) nema ti onog saca sto ga Zambi postavi.;)
Sas viditi Purak kad stigne sac od Zambijevog krompira i janjetine.:( B) :(
Pogrijesih trebalo je biti vako.:) B) :)
Ruku na panj da je i Zambija stisko poso,ko i mene samog,isti sam ti taki :( ,a dosad bi slika bila postavljena.A ako ne bude……..vec sam jednom reko “Zambi nisi raja” :) .
Mahsuz selam svima,odoh ja za poslom :( ,taki mi grah pao.:) ;)
Da se Zambi nije zabrino za krompir i janje ??????:woohoo:
Mozda su Gracancad bila u nocnim pohodima….;)
Anonymous
June 4, 2008 at 1:52 amPost count: 2088Purak jarane-nema Cucija i Zuce-biti ;) ce saca.
Neka neka, evo ljepote. Sad ce biti i janjadi i saca.
Purak jarane
opet te lože ona Gračanćad:ohmy: ja ti opet kažem ;) ja stojim iza izgovorene riječi:P saća će biti;) i drugačije nemere biti;) a da znaš jarane da sam bio u poslu:P a onaj iz Kanade neka se nesikira za obezbjeđenje ranča,kruško:) a onaj iz Nizozemske ili ti iz Holandije će nadoći u vožnjiB) Purak jarane nebrini;) ;) ;) ;)Anonymous
June 4, 2008 at 3:55 amPost count: 2088Vider ti to Purak ko koga lozi ovdje,B) stari krusko svali se pod krusku i slika:woohoo: nigdje saca :unsure:onda ti protura pricu da te loze Gracancadi.:) Cuj bio u poslu:P
Cuj bio u poslu :laugh: .:dry: Sta se smijes Gracanice……nisu samo Gracancad vrijedna,znamo i mi potegnuti,mada je i dumanje veoma naporan posao.:)
Tako je Purak jarane:) oni iz Gračanice misle da je poso holcanjeB) a zaboravljaju da smo mi umni radnici;) :P
Vidciš Purak jarane Gračanica po vazdan i svu noć sjedi pored računara:unsure: i nas ovamo u Bosni haka:P ma doći će meni Kruško gdje treba,ma nije on problem nego onaj iz Nizozemske ili ti iz Holandije:( nešta mi se ušutio :ohmy: beli sprema tajfun prema nama:angry: :laugh: :) ;)Sada jedna ozbiljna poruka
Molim naše Rogatičane koji se nalaze u Australiji da pomognu porodici Talović,Ramizu,Fadilu i Fadili da pronađu svoga brata Talović Huse Jozu koji se nalazi u okolini Sidneja znaju da je Farmer i da je oženjen Australijankom,prije rata je Ramiz imao komunikaciju sa njim i trebalo je da se okupe ali došlo je do rata,tako da su se veze pokidale.Svi koji nešto saznaju neka se jave na Ramizov broj telefona 058-417-231
Unaprijed zahvalna porodica Talović -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.