-
AuthorPosts
-
AnonymousMay 31, 2008 at 8:04 pmPost count: 2088
Selam tebi i tvojima TWIN.
Prvo,nisi bio TI meta.Jednostavno,bilo mi je simpaticno, Kaza i maraton.Nita od mog pisanja nije bilo namjenjeno tebi.
JA se nemam cega da stidim.Ne mislis valjda da bi se trebao stiditi zbog mog pisanja? ZASTO, ako ti nije tesko objasni mi.AnonymousMay 31, 2008 at 8:13 pmPost count: 2088Ako ja nesto napisem i ako ja kazem da je NEKO policajac, to je MOJE misljenje. Ako sam napisao da je neko KOBILA onda sam tako i mislio.Svi vi imate o tim “ljudima” svoje misljenje,a ja svoje,samo se izvinjavam svim kobilama sto sam ih poredio sa takvom osobom.
AnonymousMay 31, 2008 at 8:28 pmPost count: 2088Ja licno nisam uvrijedio Kazica.On je uzeo “kobibilu”u zastitu.Izbrisao je moje “pisanje” moje misljenje.Jos jedan put, neko me banirao na staroj stranici.Neda mi da napisem ono sto JA mislim.Ti koji su me banirali,pa brisali moja pisanja,ZA MENE SU ISTI KO I CETNICI.I cetnici su me pokusali “banirati”a nevole ni oni kad napisem sta mislim. Naj radije bi me izbrisali.
AnonymousMay 31, 2008 at 8:41 pmPost count: 2088Zasto Kazic nije objasnio zasto kobila nije kobila.STA je kobila uradila da bi bilo bolje nasim ljudima koji hoce i koji su se vratili.Lakse je bilo da izbrise moje pisanje i usput pokaze svoju moc na ovoj stranici.Izgleda,Kazic jos uvijek igra ulogu ucitelja i policajca.
Kerime,
Smisao stranice je da Rogaticani budu na jednom mjestu, da se razmjene adrese brojevi telefona da se pomogne povratnicima, da se pomogne IZ Rogatica itd da ne nabrajam…
Nikako mi nije jasno cemu tolika energija za prepucavanja i provociranja….
Ima toliko lijerpih stvari iz lova, robolova, planinarenja stso bi ti mogao pisati ali eto ne procitasmo jos nista o tome….
Ja bih te licno zamolio posto se dobro znamo da se klonis ovakvih provokacija a prihvatis se nekog lijepog pisanja od cega cemo svi imati koristi… Pusti ljude koji rade i doprinose neka i dalje rade, a licno se vise angazuj i daj svoj doprinos stranici…
Nije sve tako crno kao sto ti mislis i usporedbe ti bas nisu na mjestu a onda se kasnije pitas pa cega se ja trebam stidjeti… Procitaj malo prethodne postove… Mislim da to nije uredu Kerime….
Njalakse je kritikovati, evo predlazem da ti uradis stranicu o Rogatici pa pisi sta te volja a nek se poveca i konkurencija – a mi cemo onda pomalo navracati i ktitikovati za sve sto si uradio….
AnonymousMay 31, 2008 at 9:17 pmPost count: 2088TWIN, zao mi je ako si me pogresno razumio.Ne trebas ti da “branis” ni mene niti bilo koga.Ja, niti imam, niti sam imao nesto protiv tebe,niti sam mislio nekad nesto lose o tebi.
PUNO selama,tebi, Hariju,Esmi,tvojoj hanumi i tvom maksumu.
Za tvoju informaciju,Alem izlazi kuci u Ponedeljak,kobogda.Uz Alahovu pomoc,svaki dan je sve bolje.AnonymousMay 31, 2008 at 9:31 pmPost count: 2088Mustafa, ne trebam ja da otvaram novu stranicu.Molim te, napisi mi cega ja trabam da se stidim sto sam napisao.MOLIM TE.
Provokacija ima,ali nisu SAMO sa moje strane.Diskutujemo po meni o nebitnim i nevaznim stvarima….
Velicina covjeka se ogleda izmedu ostalog i u prastanju.
Oprostimo jedni drugima greske, provokacije, nemile rijeci ako ih je bilo (a izgleda da ih je bilo) i zatvorimo ovu stranicu a okrenimo novi list. ZA BOLJU I NAPREDNIJU ROGATICA.COMPOKAZIMO DA TO MOZEMO….
To je moj odgovor…..
AnonymousJune 1, 2008 at 1:28 amPost count: 2088OK,Mustafa, i ja sam za bolje nasim “povratnicima” i za bolju Rogaticu.
Sa ovim sam zavrsio ovu-e raspravu.
Selam za sve.Uranio Zambi?
Sta ima u Rogi? Kako je vrijeme odjutra?
Mahsuz selam.Dobro je kako si mi ti Behare
U Rogi je svanulo lijepo i sunčano jutro,ja polahke ispijam krmeljušu i planiram gdje ću danas jer ovaj vikend se krečilio nije se išlo na ranč,selam tebi i tvojima iz naše lijepe čaršije i ostaloj raji širom svijeta;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Krecila hanuma reci a ti ode opet dosadu ubijati….:silly:
AnonymousJune 1, 2008 at 7:52 pmPost count: 2088Zna se gdje ce Krusko dosadu ubijati-na kruskoberju pod kruskom u hladu pa onda slikati i faliti se “evo Purak mog ranca” a posle ce biti vrijedan Zambi;)
:) Ma izgleda Gracanice da su sve one slike u bascanstvu samo opticke varke,da se mi zaibretimo kad ugledamo,sve je to meni sad malo sumljivo :huh: .
:) Mahsuz selam svima.
Purak jarane
Očito nasjedaš na demagogiju Gračanćadi,nema veza jarane vrijeme će pokazati svoje,a ti Teva nemoj se sikirati kako ja ubijam krivine,to je meni moja borba dala,a ti Kruško iz Kanade stobom mi je naj lakše,mali skrmz i to je to:P :P :P :P ;)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.