Viewing 15 posts - 271 through 285 (of 599 total)
  • Author
    Participant
      Post count: 1

Hvala,pozdrav i svima vama.Eto natrcim na brzaka pa opet na posao.

Anonymous
        Post count: 2088

Mojim rogaticanima!

Zelim da vas obavjestim da mi je Alem izasao iz intenzivne i da se osjeca dobro. Uz Alahovu pomoc, svaki dan je sve bolje i bolje.

Mahsuz selam svima.

Irfan-tekija
        Participant
          Post count: 681

Kerime hvala ti za ovu informaciju, danas mi je Emir isto to
          rekao, da se Alem uz Boziju pomoc oporavlja. Zelim mu svako dobro
          i ako Bog da brz oporavak.

Anonymous

Fala ti Irfo, od srca, na lijepim zeljama.

Selam tebi i tvojima,a tvojoj majci zelim isto sto brzi i bezbolniji oporavak.

Anonymous

Alemu ili kako ja volim da ga zovem SENANU nek je hairli oporavak.Cijelo ovo vrijeme sam sa njim i ako ga ko od prisutnih obidze nek mu kaze da ga je pozdravio Opa.

Anonymous

Ovo pitanje je za Weba.Cesto mi se desava,a nocas tri put,da napisano ne prolazi.Procith objasnjenje ama zar se nemere to bolje kurisati.Dina mi vec podosta puta nisam ponovio pisanje jer nema se vazda vremena.Kad god mi dodze da nesta napisem sto znam da ce trajati duze odustanem unaprijed cim pomislim da mozda nece proci.I ovo sto pisem nije zbog toga sto volim vec sto me ah podze i sto nemogu da izduram a da koju ne utefterim.A vidim da i drugim dzuturumima nije po kontu ovo pa ni njihovih tekstova nema.A fale brate.Nemere se nesta zanimljivo i interesantno napisati ukratko.Zbog toga i molba da malo sta pokusas izmijeniti.

webmaster
                Keymaster
                  Post count: 3712

Zele nedaj se, nisi ti valjda “djuturum” sad u najboljim godinama :S

Sad cu opet zaviriti u ove kitabe da vidim sta se moze udeverati…

webmaster
                  Keymaster
                    Post count: 3712

Zaboravih napomenuti jos jednom, svi mi imamo nekakav program za pisanje na kompjuteru WORD ili WORKS íli Wordpad ili notebok

Znaci otvoris jedan od tih programa i pises ako treba i 3 sahata jedan tekst, post…

Kada si zavrsio: markiras tekst, kopiras i ubacis u post i kliknes na posalji odmah.

NIkako mi nije jasno sta ima ovdje kopmlikovano?

U konfiguraciji foruma ne mogu da nadjem opciju o vremenskom ogranicenju upisivanja posta tako da cemo morati koristiti ovaj opisani nacin…

Teva
                    Participant
                      Post count: 8872

Sanela, sad si me rastuzila i stvarno mi je zao sto ne naletismo doMostara, nije prekosvijeta.:(
                      Ovo je sad obecanje za ljetos, ako Bog da.:)

Anonymous

Sinoc sam se cuo sa Nedom koji mi rece da i on gleda ovu stranicu ali da je polijen da pise.Ipak je reko da pozdravim raju i od njega.

Anonymous

Teva, dobil ti podatke o legendi, za njegovu registraciju?

Anonymous

Drago mi je da je Alem izasao iz intezivne i da se osjeca dobro. Nadam se da ce uz Alahovu pomoc prebroditi ove teskoce.Zelim mu sto brzi oporavak i hairli ozdravljenje.

Slikano 03.maj.2008.kod Rimskog mosta

Anonymous

Sana, fala ti na lijepim zeljama i na ovoj lijepoj slici.
                              Selam tebi i tvojima.

P.S. Mijenjaj ovu zastavu.Nevalja.

Anonymous

Ama kako pored vake slike jos gledas i zastavu:angry:?Ja mahaluse i to one muske:P.
                                A za najbolju i najstariju mahalu i njenu raju spec pozdrav.

Anonymous

Teva nesta sam pokusao da ti posaljem pa javi ako je u redu.

Viewing 15 posts - 271 through 285 (of 599 total)
                                • You must be logged in to reply to this topic.