-
AuthorPosts
-
AnonymousMay 19, 2008 at 6:27 pmPost count: 2088
Vec dva puta napisem imena mojih “skolskih” i posaljem,ali ne ide.Ne znam u cemu je problem. Izgleda da cu morati pisati po 2-3 imena i onda “slati”.
AnonymousMay 19, 2008 at 6:32 pmPost count: 2088Teva, ne mogu da nadjem slike sa “uranka” kod R. mosta.
Gdje su?Selam komsija,
Slike sa uranka ces naci u temi-Slobodno vrijeme, hobi, podtema-Prvi maj ’92-prvi maj ’08.
A kad napises imena skolske raje ili neki drugi duzi text onda prije nego sto posaljes kopiraj i ako propadne a ti ponovo postavi kopirano i onda ce proci sigurno.
I ja radim tako.Jarane vidim da si prisutan na stranici i želim da te pozdravim ,tebe i tvoju porodicu i pošaljem selame iz sunčane Rogatice:laugh: a što se tiče onih cuka još ćemo koju što reko Zele šarnuti:silly:
Mom prijatelju Šeletu mnogo pozdrava iz sunčane Rogatice:)
Selam svima,
Teva ,jesili dolazio u Mostar??
Nisam, da sam dolazio javio bih ti se obavezno.
Prvi put kad naletimo vidimo se ako Bog da.
Nikad ne bude kako covjek planira.:(Gracanica, drug moj vidim da si prisutan i selamim te.
AnonymousMay 21, 2008 at 8:57 pmPost count: 2088Irfan-tekija
Selam tebi i tvojoj porodici.Kaza prijatelju moj, pa sta je s tobom nema te nigdje.
Pripremas li se za ovamo. Valjda ce mo se vidjeti i kahvu
popiti.Tu sam Irfo. Kad ne pisem onda citam i odmaram. Neka malo i ove omladine, nek pisu. Mozda smo mi stari i dosadni postali.
U julu sam tamo ako Bog da.
Nadam se da cemo se vidjeti.Bujrum Kaza
Vidimo sa u Rogatici ako Bog da.
Selam tebi i tvojima od Pavica iz Podhrida.:laugh: ;)Pošto vidim da ste na stranici Selam Tevi,Kerimu,Irfi i svim gostima na stranici:laugh:
AnonymousMay 21, 2008 at 11:48 pmPost count: 2088Selam i tebi, Zambilo, a i tvojoj familiji.
Teva, napisi mi sta ti treba od podataka,da bi registrovao novog clana.
Inace, doticni je prava Rogaticka LEGENDA.
Selam Kerime,
1. puno ime i prezime
2. nick (koji hoce da ima)
3. privremena sifra (koju treba promijeniti prilikom prvog logovanja)
4. njegova email adresaPosalji mi na: n.cengic@versatel.nl
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.