-
AuthorPosts
-
Šta sam ti reko Kruško:laugh: što reko Zele danisi kako treba začas bija tebi šarno:P
Selam tebi i tvojimaAnonymousMay 18, 2008 at 2:59 amPost count: 2088Sto rek’o Miki kospicar, svaka taka bilaa.;) Selam.
U pravu si Kruško
ali tako je govorio i Maci a.r.
jorgovani su u forumu u dijelu samo misli ako nisi pročitao nisu išli na naslovnu
selam :laugh: ;)Hej Gračanica
danas sam čuo da je Alem H operisan reče mi Komora danas je roštiljo vazdan kod babe Busena,nisam znao da ga je baš potrefilo,stvarno mi je žao ali ako Bog da izboriće se on
selamAnonymousMay 18, 2008 at 3:21 amPost count: 2088Jeste istina je,fala dragom Allahu ide nabolje.
AnonymousMay 18, 2008 at 3:33 amPost count: 2088Irfo vidim da si online,selam tebi i tvojoj porodici.
Kako ti je majka?Selam Kerime, vidim da si prisutan.
Reci nam molim te ko je operisan Senad ili Alem.
ja evo cujem i za jednog i za drugog.:(Selam Teva
ja znam da je Alem operisan,juče mi reče Irfo Kustura dolazijo i obišo oca,malo je navraćo i kod mene ali za Senada nemam tu informaciju,provjeriću pa ću te obavijestiti.Zna li neko o cemu se radi. Kakva je operacija u pitanju…..
I ako je operisan – kako je sada itd.Gracanica, hvala sto pitas za mamu, bolje je fala Bogu a operacija bi trebala biti u utorak.
Danas mi je Frca prico za Alema. Operisan je i dobro se osjeca.
Nadati se da nas Alem pobjedi bolest i da nam ozdravi.Ja sam cuo od raje da je Alem imo problema sa zelucom i da je vrsio pretrage.
Na uranku je bio raspolozen i ni po cemu se nije moglo naslutiti da je nesto ozbiljno u pitanju.
Vjerovatno ni sam nije znao da ce biti tako brzo operisan.
Moliti je Allaha dragog dz.s. da sve bude u redu.Selam svima :) .
Mahsuz selam Gracanici,fina ona slika od 1og maja….jel trebam reci fala????.:);)
AnonymousMay 19, 2008 at 6:19 pmPost count: 2088Selam svima
Jeste, istina je, moj Alem je operisan i dobro se oporavlja, fala dragom ALLAHU. Svakim danom je sve bolji i uz ALLAHOVU pomoc, pobjedice i ovo.
Zamolio bih sve vas,da o ovome vise ne pisemo ovdje. Sve informacije mozete dobiti, vec znate kako.Jos jednom selam za sve vas.
AnonymousMay 19, 2008 at 6:22 pmPost count: 2088Teva,selam tebi i tvojima. Nazvacu te.
Cuvajte se.
Kerim -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.