-
AuthorPosts
-
S;) ;) elam svima Kaza poslo sam ti e-mail
E pa ljudi moji, niko ko ova Gracancad, evo opet navaljuju
a dok bijahose ovamo ko janjad mirni.Mahsuz selam svima iz suncanog Tilburga.B)
Hairli smo stigli sinoc a evo se i naspavali.:)Dobro dosao Teva, nadam se da ima taze slika :)
Bolje naso hadzija,
Bice, bice i slika i poneka pricica, samo da se malo slegne.:)
AnonymousMay 12, 2008 at 5:51 pmPost count: 2088Selam Ahbabu, njegovoj familiji i svim ostalim clanovima foruma.
Mahsuz selam za moje komsije Gracanicu i Tevu kao i njihove porodice. Dobro nam se vratili na forum, bijase neobicno :( bez vas ovo neko vrijeme.
P.S
Teva, ma nisam ja dir’o tvojih jagoda – matere mi! :blush: ;) :):woohoo: Ni ja,okica mi mojih!!
A jel to neko diro jagode B) ?
Dobro nam dosli Cengici.:( Gotov odmor,al sad ce opet ljetni odmor,dok se okrenes ;)Teva,
jesi li pregledao snimke video-nadzora iz baste.
Ako sta ima postavi na forum nismo odavno vidjeli slike Purka i Behara.:laugh:Sad kad si se vratio valja ti naraditi ovo sto si odsustvovao sa foruma.
Sretan rad;)
:lol: ,ne ide se tu gologlavo Kaza….carapa,ona hulahopka,da ti iskrivi nos,:laugh: i ako ko bahne da ga prepadnes,a i ne moze te niko poznati u slucaju da si snimljen.:dry:
:laugh: :laugh:Samo se vi zezajte oko mojih jagoda a ja se vec zabrino.
Opet izbeharale ko ista a ovi moji holandski bascovani mi jos nisu prestali govoriti kako je velika steta sto mi onolike jagode propadose prosle godine.
Nisam im ja kriv kad im ni djeca nisu ko nasa pa ne umiju ni da dodju u jagode.A ja svratih neki dan kod Zeleta u avliju da vidim imal jos jagoda, da me zelja makar mine……
Roleee !! dobro ti dosao svojoj kuci i sad malo odmori.
Jagode nije niko diro, cuko nije dao, a Behar i Purak sad nek
najave da dodju u jagode.Dobro došao dragi prijatelju
nadam se da si se nadisao bosanske have :laugh: pa će te držati do brzog dolaska ljetos;) nego neznam jesi li zaštitio cuku da ti ga neotruju:unsure: jagode meni se čini propadoše a jaranu Purku se džaba znoje zubi:P
Teva selam tebi i tvojima od ZambijaAnonymousMay 13, 2008 at 6:57 amPost count: 2088Teva ono je nekad bila avlija a sad ni ja neznam kako bih to nazvo.Isto je i kod tebe pa me razumijes.
A i ako si sta otkino halal ti bilo.
I savakako dobro nam se vratio.AnonymousMay 14, 2008 at 4:37 amPost count: 2088Nemam Irfin mail pa da ga samo upitam za staru.cuo sam da je pala i da se dobro povrijedila pa me interesuje kako je.usput prenesi joj selame od nas dvoje.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.