-
AuthorPosts
-
Vjerovali ili ne, juce je nas Teva nakon punih 16 godina
posjetio rodni grad. O svojim utiscima sigurno ce on pisati.
E pa role nek je sa srecom, nema leda koji mi nemozemo probiti.Zele, selam i tebi. Nisam znao ko stoji iza nadimka , pa mi Kaza rece.Molim te javni mi se na kucni mail, da se malo bolje ispricamo kad imas vremena , da ne davimo i ostale.Volio bih se cuti i sa Fadilom i sa Bracom, ali im ne znam mail/ove.
imas kod Kaze moj mail , trazi dace ti, a ima i Haris aksamija.
Tu sam citav maj , a onda idem do Roge u junu .Pozdrav Fadili, Braci i Zutku(sa njim se cujem telefonom).
Javite se., bice valjda nekih sjecanja i novih prica.Fikro
AnonymousMay 8, 2008 at 1:44 amPost count: 2088Komsiji Zeletu Selam,javi se imam neke slike za tebe.
AnonymousMay 8, 2008 at 1:47 amPost count: 2088Selam svim clanovima sajta.
Poseban selam rogatickoj raji u SEHERU:Zambiju,Irfi,Galibu, Ahbabu.
Purak slobodno ti potamani jagode,sto je sigurno sigurno.Teva je navalio na pecenje kaze daBogda da sta Purku ostane.B) Samo vi zezajte,a naumpade mi opet jedna pametna (sreca Malik nije ovdje,sad bi on meni reko,”zar se to i tebi purak zna desiti”:dry: ),da ne zaboravim….znaci jedna pametna:
-Ko se zadnji smije,najsladje se smije.
E naumpascete i vi meni sutra,sigurno vam kazem.;)Selam svima B)
AnonymousMay 8, 2008 at 4:36 amPost count: 2088Evo me za svu raju.
Neznam dadeli Kaza i moj mail jer zna da mu za to ne treba dozvola narocito posto je u pitanju stara raja.I ja bih volio da se cujem sa svojim komsijom i jaranom Zutkom.
A selam i Gracanici i dobro doso odnosno dobro se vratio.Jos nam fali i Teva pa se okrsaj moze nastaviti.kako se vidi ja sam linije dobro drzo.Nadam se da je sa ocem sve u redu.U svakom slucaju eto ako treba mail dezurni Kaza,koji ce izgleda dobiti novo radno mijesto,moze da i tebi dohaberi.Gračanica hvala na selamu,drago mi je da si hairli se vratio,ali za dan dva ćeš mirisati rogatički jorgovan;) :P :cheer:
Selam od Zambija i njegove porodiceAnonymousMay 8, 2008 at 7:16 pmPost count: 2088Zambi, ja uvjek osjecam miris Bosne i nase Roge to je u meni i nikad se nemoze izbrisati.Selam tebi i tvojima.
Ovog puta mahsuzije selam nasem Pinetu i njegovoj porodici.AnonymousMay 8, 2008 at 7:28 pmPost count: 2088Gracanica.
Dobio sam poruku i kontakt tel. za intervju. Sta da radim?AnonymousMay 8, 2008 at 7:34 pmPost count: 2088Zele bogami si linije dobro drzao,sljedece sedmice se i Teva akoBogda vraca pa se okrsaj moze nastaviti.;)
Poslao sam ti email.AnonymousMay 8, 2008 at 7:46 pmPost count: 2088Galibe, cucemo se preko zice i dogovoriti o svemu.
Selam mahsuzije.Danas sam skonto koja je razlika izmedju nas i vas Gracancadi,a i slicnost.Razlika je u tom sto sam ja cim se janje nastavilo izabro dva komada koja cu vam zamotati,a nisam ceko ako sta ostane.A opet slicnost je u tome sto kad se janje isjeklo,nisam vise mogo poznati ona dva komada sto sam vam nanijetio :blush: ,znaci tu smo negdje B) .
Selam svima,a mahsuz Gracanici i Tevi.;) :laugh:
Moj Purak oni su ti ko kamen granit,:laugh: to ti nemožeš okruniti;) a kamoli istasati:P taka je raja iz gračanice:angry: a sad će napadi jako uslijediti:( moj Purak i to ovim redom Zele pa onda gračanica a onaj trći je srećom još u Bosni:laugh:
Selam Purak -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.