-
AuthorPosts
-
Mi smo ljetos isli preko Matovog brda – asfaltom jedan dio a jedan makadamom i dodes do mezarja…..
AnonymousApril 30, 2008 at 11:59 amPost count: 2088Moze, preko Matina brda. Odlican put. Samo skreci desno i to je to.
E bas vam hvala, probacu krajem Maja.
Moze i to putem preko Vodica,selam od Zambija.
De ba Muta, bas si me postidio sada. Nisam ti ja za naslovne ba. Ipak, hvala na podrzci i lijepim kritikama.:blush: ;) :blush:
AnonymousMay 1, 2008 at 12:14 amPost count: 2088Pozdrav Beharu,i drago mi je sto je Zele opet tu
Purak jarane,
NEMA cuke, IMA jagoda!!B) :laugh: :cheer:
Selam Irfane
vidim da si na netu ,bi i Pitar pa ode selam injemu
nego juče moj Irfou našoj Rogi ko da je dan žalosti a ne 1 maj
ja na Pašić kulu već druga slika došla raja pa po našem adetu,sela su bila puna raje,pjesma vriska janjetina i ostalo ali u čaršiji dan žalostiDragi Behare
nemoj nam Purka da dovodiš u nezgodne situacije,kod Teve cuko,a od ovih tvojih predočenih zubi trne;) :laugh: :cheer:Behare,razocarao si me :dry: .
Ne znam vise smijem li ti vjerovati,izgleda da je Teva bio u pravu kad je govorio da si ti njihov….imas simptoma Gracancadi :huh: .Tako i oni samo sliku podvale,da nam se oci najedu,i zubi otrne moj Zambi.Ma ne mozes ti s njima na kraj izaci da si pita.:cheer: Puno selama svima.
Možemo se mi izboriti Purak ne brini,samo će mo se malo presrojiti u hodu i to je to,a što se tiče Behara pa on je uvijek i bio njihov:P ali nema veze i njhovi:cheer: su naši:P selam od ZambijaB)
A njihov,jasta je……:dry:
On je meni do sad bio fino celjade,ja nisam dao reci da je iz Gracanice :ohmy: .
:silly: :lol:Zambi,
poslao sam ti e-mail, pa mi se javi da li mozes to zavrsiti.Kaza
sve je uvezano čekam odgovor
selam od Zambija:cheer: -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.