-
AuthorPosts
-
Pitah ga ja za jagode, kaze svezo cuku pa upozori i Purka
ko zna pasce ko pasce.:woohoo: Nije zar!!!
Ja evo godinama,svakog maja smisljam kako da dohakam ovom komsijinom,al sreca majovke brzo prodju,pa ti se tako i ne ogrijesim….izduram :lol: .
AnonymousApril 27, 2008 at 2:40 amPost count: 2088PITAR imas veliki selam od moga babe
Selam Zele
ja ću ujutru pokušati doći do Mugetovog broja,mislim da Ćalo Cvijetić ima njegov broj.
Selam tebi i tvojoj porodici od Zambila;)AnonymousApril 27, 2008 at 11:46 amPost count: 2088Zakula Faruk napisao:
PITAR imas veliki selam od moga babe
Alekemu selam, jos kad bih znao od koga idu selami. Ali u svakom slucaju selam saljem tebi i tvome babi i svim tvojim.
Zele evo ti Mugetov broj 033/651-311 ili mobitel 061/161-033
AnonymousApril 27, 2008 at 7:21 pmPost count: 2088PITAR moj babo je MAHIR
AnonymousApril 27, 2008 at 10:17 pmPost count: 2088E pa kad je Mahir onda dupli selami za stare prijatelje.
Zambi, je li sutra radni dan.
AnonymousApril 29, 2008 at 5:39 pmPost count: 2088Selam svim clanovima stranice a posebno Purku i nek se cuva cuke.
Teva je obezbjedio jagodnjak a vec je zbriso na tresnju.
Danas tamani tresnje a u subotu ce tamaniti pecenje.
Purak da Bog da da sta ostane da ti zamotamo.;)Galibe, otvorila sam u “Muzici” novu temu o sarajevskim nadama i bendovima i tamo premjestila tvoj post, jer ce biti vjerovatno jos komentara, a i izvjestaja o daljnjem takmicenju.
Ma ne morate se vi plaho zahmetiti oko mene,i da sta ostane,poslali bi ste po Tevi a on bi to postavio na po jagodnjaka,a cuko je sigurno negdje oko kapije :dry: ….Ne treba vam ta sikiracija,ni vama a ni meni Bogami.:laugh:
Puno selama svima vama,i da se fino provedete u subotu.;)
AnonymousApril 29, 2008 at 8:15 pmPost count: 2088Selam svim clanovima i posjetiocima ove stranice.Želio bih Vas pitati, a i posjetiti, za naš stari običaj uz 1. maj. Logorske vatre. Jeste li skupili drva za vatru a bogami i pripremili iće i piće za uranak. Teva, Gračanica, ja i još neki, a bujrum ko hoće, dogovorili smo se za subotu najvjerovatnije negdje oko Rimskog mosta.Želim Vam svima lijep provod a i to da se svi sjetimo rogatičkih vatri i prvih majeva, i onih koji su ih dočekivali i dočekuju i onih koji ih , na žalost,neće više sa nama dočekati.
A prije ovih prvo majskih praznika i derneka, sjedoh sa Tevom
i Gracanicom na kahvu. Bilo je lijepo cakulati sa svojom rajom iz
svoje Roge. Mislim da ce ova festa biti dobra, pa bi dobro bilo
da se okupimo u sto vecem broju. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.