Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 83 total)
  • Author
      Post count: 2088

Sve je to lijepo sto si napisao, ali kad sestavi u okvire Holandije. Ali ovo je Bosna. I ona ima svoje ljude. I oni nisu Holandjani vec Bosanci i ne mogu isto razmisljati. A nebi ni valjalo da svi misle isto. Gog nas je razlicite stvorio. Bog nam je vjeru dao i kaznu poslao. A kazna za homoseksualizam je smrtna. Ovdje niko nikog ne treba nedaj boze ubijati, ali da genek trebaju dobiti to sigurno. Za nas Muslimane je Ramazan sve. Da ga neko u okruženju blati neometano, e bogami nece moci.

webmaster
      Keymaster
        Post count: 3712

Slusam na vijestima da je pomjerena parada ovih “bolesnika” za Mostar…

Ovo je velika sramota za sve muslimane u BiH, da Allah dz.s. sacuva.

Sigurno je da su planski isli da ovo bude u Ramazanu samo da provociraju. :angry:

Anonymous

Službeno objasnjenje danas u Avazu jeste: “Kada smo prošle godine planirali ovo održavanje, ko je znao kada će biti Ramazan” !?

Moje mišljenje o ovome je općepoznato, ne bih sad o tome.
          Nadam se da će se nešto slično kao u Beogradu desiti i u Sarajevu, jer ako se jednom održi uspješno, to onda ode daleko. Ubrzo će doći i legalizacija istospolnih brakova, usvajanje djece itd. itd. Često vidim u novinama, negdje u svijetu, homoseksualni par usvojio dijete, i kao svi sretni i radosni zbog poštovanja prava homoseksualaca. A gdje je tu pravo tog usvojenog djeteta???

Mislim da Bosanci i Hercegovci imaju toliko svijesti da ne dozvole ovakvim i sličnim skupovima, ovakvom i sličnom bjelosvjetskom smeću koje nam se potura kao nešto normalno, da uništi ovu našu lijepu i čistu tradiciju.

Ako se naprednost, demokratija, liberalizam … ogleda u tome da seksualni bolesnici paradiraju ulicama, nadam se da će bosansko društvo ostati zavijeka konzervativno.

Anonymous

Efendija napisao:

Službeno objasnjenje danas u Avazu jeste: “Kada smo prošle godine planirali ovo održavanje, ko je znao kada će biti Ramazan” !?

Moje mišljenje o ovome je općepoznato, ne bih sad o tome.
            Nadam se da će se nešto slično kao u Beogradu desiti i u Sarajevu, jer ako se jednom održi uspješno, to onda ode daleko. Ubrzo će doći i legalizacija istospolnih brakova, usvajanje djece itd. itd. Često vidim u novinama, negdje u svijetu, homoseksualni par usvojio dijete, i kao svi sretni i radosni zbog poštovanja prava homoseksualaca. A gdje je tu pravo tog usvojenog djeteta???

Mislim da Bosanci i Hercegovci imaju toliko svijesti da ne dozvole ovakvim i sličnim skupovima, ovakvom i sličnom bjelosvjetskom smeću koje nam se potura kao nešto normalno, da uništi ovu našu lijepu i čistu tradiciju.

Ako se naprednost, demokratija, liberalizam … ogleda u tome da seksualni bolesnici paradiraju ulicama, nadam se da će bosansko društvo ostati zavijeka konzervativno.

Potpis na efendijinpost 100&

Mare
            Participant
              Post count: 1546

A sta ako nedaj boze jednog dana,imate djete,bolesno,homoseksualac.Sta ce te uraditi.Ubiti vase dijete,samo zbog toga sto nije “normalno”.Oni su rodjeni sa tim .Pustite ih na miru.Sto vise pricate vise him pravite propagandu.Za Ramazan ili za Bozic,njih bas briga.Vazno je da pricamo o njima.Izbrisite temu.

Anonymous

Treba pisati o ovom itekako. Jel to treba pustiti dijete da gleda ove gadosti na nasim ulicama? Ja znam da je gradonacelnik tvog glavnog grada Pariza PEDER. Ali ovo je Bosna. Treba im ko u Beogradu pokazati da im ovdje nema mjesta. Naka idu od Francuske do Holandije i j*bu se do mile volje. Ako hoce i po Šanzalizeu ali po Ferhadiji nece sigurno. Opet ponavljam, nemozemo svi biti tolerantni niti cool. Pogotovo mi sto smo ovdje i nismo Evrope okusili. E pa zato im treba, sa bosanskog gledista, j*bati sve po spisku, izdegeneciti…ma u stvari vidjecemo. I da nije Ramazan gamad treba…

Anonymous

Ne moze dijete biti homoseksualac ako raste u zdravoj porodici. Homoseksualnost nije nasljedna bolest, ona se stiče. Ne postoji gen za homoseksualizam, gay lobi je izmislio njegovo postojanje, niti se je neko rodio iz homoseksualnog odnosa, opet ponavljam presudan je neadekvatan odgoj.

Pustimo onda sve bolesnike neka paradiraju ulicama, šta ima veze.
                  Ako homoseksualci imaju pravo da paradiraju ulicama, i promovišu nemoral, prljavost, neprirodnost . . . onda i mi imamo pravo da to ne dozvolimo.

Irfan-tekija
                  Participant
                    Post count: 681

Ja neznam jeli ovi novokomponovani zapad se za* ebava sa nama
                    ovamo u Bosni. Jeli vi zaista niste nikad zivjeli ovdje. pa jeli vama jasno da te demokratije ovde nema. Ko vi za 10_15 god.
                    naucili lekciju demokratije pa nas malo trenirate, kako bi i mi trebali ponasati se u skladu te zapadne prljave demokratije. e mi tako necemo i nemozemo. Necemo zato sto je to nemoralno prljavo i sto nam brani vjera. Nemozemo jer nismo rasli u takvoj sredini gdje se i obraz i ponos gubi za saku eura. Ko moze tako bujrum, ali ovde ne. I ako dodje do toga, a prateci razne medije, nece him vise nikad naum pasti da tu gadost donose ovamo.

Teva
                    Participant
                      Post count: 8872

Bogami rodjace onda se morate svi dici protiv clanstva u EU, jer prije prijema,
                      u Bosnu mora doci sva europska demokratija pa i ova pogana.
                      A ti si zivio vamo pa znas kako to izgleda.
                      Naravno da sam i ja zestoko protiv toga ali…..

Anonymous

Neka on bude “gay”, ali u svojoj kući, ne treba zbog toga da paradira Sarajevom. Ta bolest je realnost, i mi je ne možemo izbjeći, ali ne trebamo dopustiti da ti i takvi javno propagiraju “ljepotu i uzoritost” svoga društva.

Pustimo onda i pedofile, animofile, nekrofile … neka paradiraju ulicama, pa i oni samo traže “slobodnu ljubav”.

U EU samo Belgija, Španija i Holandija priznaju istospolne brakove. Prošle godine npr. u Italiji se okupilo preko 100 000 ljudi koji su protestvovali zbog najave njihove vlade, koju je tada vodio Prodi, da će se legalizovati istospolni brakovi.

Mi Bosanci smo samo još malo oštriji, pa nećemo da dozvolimo paradiranje bolesnika.

Ja mislim da će na pojedinim pitanjima, kao što je ovo, EU morati napraviti kompromis prema nekim balkanskim državama, inače one nikada neće ući u EU. Slučaj Turska, sve dok EU ne shvati i prihvati Islam i islamsku tradiciju kao normalnu pojavu i stanje čovjeka, Turska neće ući u EU.

Bosna neka bude nova Švicarska, šta će nam EU:)
                        Kada bi imali pametnu, sposobnu i poštenu garnituru političara, vjerujem da nam ne bi trebalo puno da to postignemo.

Teva
                        Participant
                          Post count: 8872

Moj Efendija probaj prebiti homos’a u bilo kojoj drzavi EU pa ces vidjeti,
                          dobijes vecu kaznu nego kad ubijes oprave normalnog covjeka.
                          A sto se tice Turske pitanje je diskutabilno jer u svim drzavama EU
                          je dozvoljeno nosenje shamija a u Turskoj zabranjeno.
                          Ova zabrana se odnosi na skole cini mi se.
                          A eno hoce i da zabrane najjacu islamsku partiju,
                          ko da sam o tome sluso nesto zadnjih mjeseci.
                          A politika mi je slaba strana i nevolim puno o tome inace.

Anonymous

To po meni,ispaliti negdje izvan atmosfere,bez pasosa..

Anonymous

Islam nije vjera nasilja, i zbog toga, naravno, da homoseksualca ne treba prebiti bez razloga, nicim izazvano. Ovo nije serijatska drzava, kazna će mu biti na onom svijetu.
                              Ali, on svojim paradiranjem povređuje moja vjerska osjećanja, moju bošnjačku tradiciju, moje osjećaje za lijepo, čedno, čestito itd. On ostvaruje svoja “prava”, na uštrb mojih prava.
                              Najviše me interesuje, zašto ti ljudi paradiraju? Šta je razlog toga? Šta mene interesuje njihovo seksualno opredjeljenje?
                              To je samo namjerna provokacija svim normalnim ljudima, a ovo što se dešava u BiH posebna je provokacija muslimanima.
                              O ovome treba razgovarati, a paradu u Sarajevu treba spriječiti. Kako? Povedimo se hadisom: “Ko od vas vidi neko lose djelo (zlo), neka ga izmjeni (ukloni) svojom rukom (prisilno). A ako ne bude u stanju, neka to uradi rijecima (neka naredi da se ukloni). Ako ni to ne bude u stanju, neka ga barem srcem svojim prezire – a to je najslabiji vid imana.“ (Muslim,Tirmizi,Ebu-Davud, Nesai, Ibn Madze)

Anonymous

Teva napisao:

Bogami rodjace onda se morate svi dici protiv clanstva u EU, jer prije prijema,
                                u Bosnu mora doci sva europska demokratija pa i ova pogana.
                                A ti si zivio vamo pa znas kako to izgleda.
                                Naravno da sam i ja zestoko protiv toga ali…..

Evo mog glasa protiv prijema u EU. Nikad necu biti zato jer meni ovakva krscanska Evropa netreba. Hvala lijepo.

Anonymous

Ma kakva provokacija moj efendija. Treba im j*bati mater za sva vremena ovdje u Bosni. Sto reko moj rodjak Irfo, to vi za 15 godina provoda na zapadu naucili sta je bito cool a mi ovdje Balkanci nismo za Evrope. Ma daj ne serite vise matere vam, j*ebala vas takva evropa.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 83 total)
                                • The topic ‘GAY PARADA U SARAJEVU ZA VRIJEME RAMAZANA’ is closed to new replies.