-
AuthorPosts
-
Bujrum Kruško objavi:P a što se tiče starog vuka Barbe nebrinite;) mlade janjetine ima i ako Bog da uvijek će je i biti:silly: Nego Kerime Šeperka te zove na jednu :cheer: studenu iz Toplika,da vidiš care kako se znoji,evo Šeperka ti nazdravlja,Živio Kerime;) :P :P
AnonymousJuly 2, 2008 at 7:09 pmPost count: 2088Rekoh ja da mi ‘ladna pivkara ne pase. Prosta-ta mi osjecajna:( a i grkljan isto:angry: :angry: ali bi kruska ili sljiva mogla:woohoo: :P pa kad nabavite, vi mi javite:P :silly:
AnonymousJuly 3, 2008 at 2:41 amPost count: 2088Zambi, jesi li to unino onog macka. Udarila mu ‘ladna piva u glavu:blink:
AnonymousJuly 3, 2008 at 5:39 pmPost count: 2088Selam vodena prisutnam narodu;Pitat,Behar,Web…
Kerime ne kaze se “vodena” nego “vodikana” ;) i tebi selam…
AnonymousJuly 3, 2008 at 5:58 pmPost count: 2088Oprosti, izvini tako ti Boga, Web. Moja greska. Necu visten nikade.
PS
Poselami hanumu, Mutu i ostale.Nemoj Harisa.Selam i tebi tamoka prisutnom:) B) od be’ara
Ja ipak mislim Be`are da je on prisutan vodikana a ne tamoka, ili se more biti jope varam :huh:
AnonymousJuly 3, 2008 at 6:20 pmPost count: 2088Mer’aba Be’ar, ma jel’to neko nesto na palamudio, da mu J-M:ohmy: :side: ;) :angry:
Ma jok moj Kerime, gluho bilo, nego sam ti plaho “busy” ovijeh dana. Jel ti se stucalo, spominjali smo te Teva i Ja ovih dana.
Mama ti bila sa Dajom na planini cujem. Kako ti je Alem, je li se oporavlja?
Ma’suz selam tebi i Bubi.B)
AnonymousJuly 3, 2008 at 8:20 pmPost count: 2088Moj Be’ar, nekako mi se mescinilo da si se udaljio, ali mescescini da nijesi, sto mi je volkaclo drago.
Imas i ti i tvoja ‘anuma, a i mali-veliki momak od Bube i mene selam.
Zvao sam ja i tebe i Tevu, ali ni jedan se nijeste odazivali.:ohmy: Valjda ste bivali “busy”:angry:
Nejma veze, cunemo se nekad kasnje.;)poslije 43 dana provedena u Bosni , a ponajvise kraj zubora Prace u Mesicima,zelim da se u prvi mah javim i zahvalim pojedincima koji su me obisli i pomogli u nastojanjima da napravim neki korak u bolje sjutra.
Zahvalan sam na lijepim pomislima a Bogami i lijepim molitvama , jer me svo vrijeme pratila sreca, rahatluk i snaga da uspijem u nastojanju, i obznanim i pokazem da Duh ne moze nista zaustaviti. Bog je jedan ma koliko ga pojedinci dijelili ili neki svojatali , a ljudi dobre volje su samo ljudi i neke raylicitosti nisu nam bili smetnja , vec podstrek da se druzimo i prevazidjemo nesto sto nas je mozda dijelilo i suprostavljalo.
Doci du opet i dodjite mi opet.svima vama hvala . Fikro !
Evo rezultata Fikrinih 43 dana u Bosni. Bilo je tu interesantnih susreta koje cemo nadam se objaviti i na naslovu.
Jedan dan smo prisustvovali izuzetnom predavanju o anatomiji kosti od bekana. Naravno predavac je bio Fikro. Morao se potruditi da dobro ocisti kosti a evo kako je to on radio.
Fikro, naucili smo mnogo i doci cemo ti ako Bog da opet.
E Bogami Kaza i ja sam bio na istoj obuci;) mislim da to našem Fikri ide od rukeB) a što ti reče opet ćemo mi pored Prače kod našeg Piketa;) Živio Pike;) ;) ;)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.