-
AuthorPosts
-
Jeli danas ista bolja situacija po pitanju stranice?
Ovo danas bolje fercera…
Ma sve je ovo zakuho EURO 2008 cim se zavrsi, stranica nama brza…:( :( :(
Ma bilo je tu bolan dosta Hilminih orlova, spanskih bikova, CRO kockica, pa turskih kahva i baklava, svicarskih sirova, francuskih pjetlica i Bog sami zna sta sve jos… :) :)
Ovako cim Euro stade ovi gore nabrojani kud koji mili moji i eto ti nama brzine…..:woohoo: :woohoo:
“nesta” je djelovalo,
danas ide evo bolje, dobro je!
(sreca,inace vi ne bi nikad dosli na red :laugh: :laugh: )Da se Web nije bio mozda prepo Vukova sa Ontarija, citaj Grecanicke raje.:woohoo:
Rodjak eto mene ako Bog da slijedece hefte da se dogovorimo oko detalja ;)
Vazi hadzija, ja sam rasporedio raju, izvrsio pripreme
i sve je spremno za dogovore…..;)Nadam se da kod svih sada stranica radi puno brze ili???
Nema mi Behara :unsure:
Kod mene veceras nema problema,a juce citavo poslije podne nisam bio tu ni danas citav dan,:huh: i niko vise nije imo problema???
Nije zar do mene?:dry:
:) Sala,sala….pretezno sam dezurni krivac za sve,pa mi eto drago da sam jednom mimoidjen.
Mahsuz selam svima.Opet nevalja :angry: . Ovo je sad previse brzo, nemam vremena da procitam postove kako treba, de ba uspori ovo malo!
Plaho je sada, svaka cast B) .
Selam Kruški i Tevi,vidim da ste na stranici,nešta mi Kruško zajordamijo pa se nejavlja:)
AnonymousJuly 2, 2008 at 3:04 amPost count: 2088Kruskoberu Brcigovski,pripremam se da objavim one slike s tvog kruskoberja.
No sikiriki;)AnonymousJuly 2, 2008 at 5:29 amPost count: 2088Mer’aba Sana.
Cuvaj se onih cvela, sto se prosuse po toj tvojo vukoje.ini, a mog’o bi, do duse i da hin proslijedis do Brcigova da Zambi napravi biznis. Mog’o bi mu i Seprtlja pomoci dok je dole.:P :SAnonymousJuly 2, 2008 at 6:02 amPost count: 2088Daloko od mene su one cvele,nego ako Zambi bude pravio biznis sa Seprtljom zjanice i ono malo jagnjadi sto ima.:laugh:
AnonymousJuly 2, 2008 at 5:31 pmPost count: 2088Znas onu starinsku “Starom vuku (Seperka);) mlado janje treba”.:P
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.