-
AuthorPosts
-
Lijepe i vesele skolske dane nasem Nedimu zelimo:
Ja, moje brace, mama i babo. Poljubac.Sumeja
Mladi Pašiću
Neka su ti sretni školski dani i da ih provodiš sa radošću,i da uveseljavaš svoje roditelje odličnim ocjenama.:cheer:
[i][b]Jedna lijepa vijest
Paralovic Srlma kcerka nasih sugradjana PARE i SEHERZADE je diplomirala …[/b][/i]slijedi par fotografija
Sretno i hairli bilo dragi moji Paralovići.
Pari i Seherzadi isktrene cestitke od porodice FEJZIC..
Od naše Jasmine smo dobili zaista prelijepu vijest. Senita Kukavica, kćerka Džemile i a.r. Naila Kukavice danas je diplomirala. Rogatičani su bogatiji za još jednog ljekara. Dr. Senita Kukavica je rođena 11.9.1977.g. u Rogatici. Živi u Sarajevu sa majkom Džemilom i sestrom Jasnom. Stranica rogatica. com se priključuje čestitkama. Pogledajte slike sa promocije…..
Od naše Jasmine smo dobili zaista prelijepu vijest. Senita Kukavica, kćerka Džemile i a.r. Naila Kukavice danas je diplomirala. Rogatičani su bogatiji za još jednog ljekara. Dr. Senita Kukavica je rođena 11.9.1977.g. u Rogatici. Živi u Sarajevu sa majkom Džemilom i sestrom Jasnom. Stranica rogatica. com se priključuje čestitkama. Pogledajte slike sa promocije…..
Jasna Muftic sa mamom Behkom na dan diplomiranja marta 2009. godine na Stomatoloskom fakultetu u Sarajevu. Jasna sada dr. stomatologije sa buketima cvijeca. Prve cestitke su joj uputili rodbina i prijatelji. Cestitke radosti su upucene i briznoj majci Behiji.
Cestitke sa malim zakasnjenjem i od mene i moje porodice Jasni i majci Behki.
Rogaticka omladina se skoluje i postaju akademski gradjani. Trebamo biti ponosni na njih.Jasna Muftic sa mamom Behkom na dan diplomiranja marta 2009. godine na Stomatoloskom fakultetu u Sarajevu. Jasna sada dr. stomatologije sa buketima cvijeca. Prve cestitke su joj uputili rodbina i prijatelji. Cestitke radosti su upucene i briznoj majci Behiji.
Cestitke sa malim zakasnjenjem i od mene i moje porodice Jasni i majci Behki.
Rogaticka omladina se skoluje i postaju akademski gradjani. Trebamo biti ponosni na njih.Jasni i njenoj mami iskrene cestitke upucuje hadziBehija Muftic
Jasni i njenoj mami iskrene cestitke upucuje hadziBehija Muftic
[color=#0000FF][b]Jasni i njenim najmilijim cestitke
i od porodice FEJZIC[/b][/color]evo par slika
[color=#0000FF][b]Jasni i njenim najmilijim cestitke
i od porodice FEJZIC[/b][/color]evo par slika
Irma Pašić rođena je 17.01.1987. godine u Rogatici. „Drugu osnovnu školu“ završila je u Hrasnici 2001. godine sa prosjekom ocjena 4.7.
Učiteljsku školu i gimnaziju Obala upisuje u Sarajevu iste godine, završava je 2005. godine sa odličnim uspjehom i prosječnom ocjenom 4.6. Svoj studij nastavlja u istom gradu gdje se upisuje na Pedagoški fakultet . Fakultet završava u roku odbranom diplomskog rada pod nazivom „Metodika rada u funkciji tumačenja poslovica u III razredu osnovne škole“ dana 09.06.2009. godine sa ocjenom 9, čime stiče akademsku titulu i stručno zvanje profesor razredne nastave. Stipendista je Fondacije Hastor od 2006 do 2009. godine.Nasem clanu Vedadu Kazicu cestitam uspjesnu odbranu maturskog rada.
Nadam se da ce nas Vedad uspjesno poloziti i prijemni ispit na Akademiju i nastaviti u smijeru koji je odabrao.Evo par slika sa odbrane maturskog rada:
Na ovoj se slici nalaze profesori iz komisije
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.