Viewing 3 posts - 46 through 48 (of 48 total)
  • Author
    Participant
      Post count: 4000

Na slici su Azra Delić i Amer Štitkovac

Od ove godine Azra je student Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu a Amer Štitkovac Medicinskog fakulteta u Sarajevu.
      Azra je kćerka a.r. Ibre(šehida) i Nevzete Delić-Štitkovac a Amer je sin dr.Nijaza i Hanke Štitkovac.

Azri i Ameru, kao i njihovim roditeljima čestitke za prijem na fakultet i da fakultete aBd uspješno završe!

mirsa_c
      Participant
        Post count: 32

Diplomirao na matematickom fakultetu, univerzitet Duisburg-Ess

Suljo Cakisic, Mutin i moj sin je diplomirao na matematickom fakultetu, univerzitet Duisburg-Essen.
        Studirao je tehnicku matematku s podpredmetom u masinstvu. U diplomskom radu je optimirao magnetni kran s fizickim i matematickim metodama, koje je koristio putem programiranja da izracuna rijesenje.
        Sutra abd. pocinje da radi na fakultetu masinstva kao naucnik, gdje ce rijesavati aktuelne tehnicke probleme i predavati studentima matematiku i mehaniku.
        Ima takoder mogucnost da pise doktorat.
        Muta i ja mu cestitamo i zelimo sve najbolje za buducnost, puno zrdavlja i zadovoljstva.
        Srce nam je sad na mjestu …
        Lijep pozdrav
        Cakisici

mirsa_c
        Participant
          Post count: 32

Diplomirao na matematickom fakultetu, univerzitet Duisburg-Ess

Suljo Cakisic, Mutin i moj sin je diplomirao na matematickom fakultetu, univerzitet Duisburg-Essen.
          Studirao je tehnicku matematku s podpredmetom u masinstvu. U diplomskom radu je optimirao magnetni kran s fizickim i matematickim metodama, koje je koristio putem programiranja da izracuna rijesenje.
          Sutra abd. pocinje da radi na fakultetu masinstva kao naucnik, gdje ce rijesavati aktuelne tehnicke probleme i predavati studentima matematiku i mehaniku.
          Ima takoder mogucnost da pise doktorat.
          Muta i ja mu cestitamo i zelimo sve najbolje za buducnost, puno zrdavlja i zadovoljstva.
          Srce nam je sad na mjestu …
          Lijep pozdrav
          Cakisici

Viewing 3 posts - 46 through 48 (of 48 total)
        • You must be logged in to reply to this topic.