-
AuthorPosts
-
Još jedno se pokazalo da naše podneblje rađa izuzetne talenta na svim poljima.
Čestitke porodici Omanović kad su uspjeli da svoje dijete pravilno usmjere i ulože kapital u školovanje ovako izrazitog talenta.
Hairli ti bilo NIZAMA.
MATURA:
Kod Harisa i Nerme ponovo Mubarek
Nezla Aksamija je zavrsila srednju skolu
Ismir i Nerma sa Nezlom
Haris, Nerma i Ismir sa Nezlom
Harisovi i nermini prijetelji iz Odense
Harisovi i nermini prijetelji iz Odense
Nezlina raja iz razreda
Nezlina raja iz razredaCESTITE NEZLI i njenim roditeljima Harisu i Nermi…
Cestitke nasoj pametnoj omladini a bogami i roditeljima.
Harise i Nerma ja biljezim ove sve razloge za slatku.Bilo ih je na sve strane , ne samo kod vas. Kad se sastanemo imacemo sta slaviti i ovo sve dobro zaliti.
Sve čestitke Akšamijama.
Hairli bilo.
Cestitke i želje za puno zdravlja i uspjeha u daljem životu i radu,kako djeci Nerme i Harisa,tako i njima kao roditeljima
Iskrene cestitke Nermi i Harisu, Bogami je velik mubarec, valja nam u Rogi kahvu piti (slatku) ako Bog da.
Čestitam Nezli i njenoj obitelji.Porodica Salan.
Masala ljepotice samo naprijed, puno zdravlja i srece u buducem zuvotu, a tati, mami i bratu puno zdravlja i jos ovakvih Mubareka
NEKA TI JE SA SRECOM
mirsad_d napisao:
[quote]Ovo je Jasmin Alagić, sin a.r. Nezima Alagića i Havke Alagić na maturi ove godine.Završio je I gimnaziju u Sarajevu, i bio jedan od najboljih učenika ove škole. Upisao je Elektrotehnički fakultet i na listi za upis na fakultet bio je na 1 mjestu. Aferim JaskoI od mene samo jedna poruka.Aferim Jasko i samo naprijed:) :)
U cetvrtak je moj Nedim postao prvacic, krenuo u veliku skolu! Mama,Babi i brat Edin mu zele puno uspijeha i lijepih i sretnih trenutaka u novoj skoli!!!
Slike slijede drugom prilikom…..E pa Bulbul neka je hajirli ako Bog da, pametan na rogaticane ;)
Nasem malom prvačiću Nedimu zelimo sve najljepse u velikoj skoli:) , mnogo slatkih radosti, novih saznanja i sretnih dana zajedno sa roditeljima i bracom.
Cekamo slike:)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.