-
AuthorPosts
-
Ovaj lijepi momak jucer je ocistio drugu godinu fakulteta u Kopenhagenu.
Ismiru iskrene cestitke za odlicne rezultate…
Cestitke i ponosnim roditeljima Harisu i Nermi..Hairli bilo Ismire,svaka čast tako se brane boje Akšamija;)
Ismiru svaka cast.Lijep je ko babo i pametan i lijep ko majka.Samo tako nastavi i buducnost je tvoja.
Hvala na cestitkama.Jedna mala ispravka ocistio je drugu godinu
Cestitke i aferim.
Mozda je Ismir lijep ko babo mu al je bolji od njega.;)–
Uvijek ponavljam da me veoma raduje uspjeh nasih mladih, i iskrene cestitke lijepom momku Ismiru, ali znam da je to takodjer zrtva i zasluga i roditelja.
Stoga Nermi i Harisu takodjer sve najbolje.Bas je to divan osjecaj kad te tvoje rodjeno djete prijatno obraduje lijepim vijestima i ucini te ponosnim sto ga imas.
Kad moj Nedim dodje iz obdanista pa mi odrecituje pjesmicu koju je taj dan naucio ja “rastem” k’o da sam se germe najeo, cini mi se ne mogu docekati da podje na univerzitet.
Zato, iskrene cestitke i tople zelje za buduci rad i napredak a sve s Bozijom pomoci, Ismiru i njegovim roditeljima.
Svaka cast.Mala Matura
Merisa Golic
(kcerka Zene i Dinke)Mala matura
Ela Alihodzic
(kcerka Samire Ajanovic)MATURA
Amar Talovic
(sin Azre i Haze)MATURA: Cestitka
Ovdje je bila slika sina naseg sugradjanina NP koji je maturirao prosle godine.
Njrgov sin nam je ovih dana poslao poruku sa molbom da se njegova slika skine sa paortala …..
evo poruke:
Niko nema pravo da stavlja necije slike bez dozvole
Mogu li vas zamoliti da sklonite moju sliku sa stranice.. Unaprijed hvala i pozdrav?Bez obzira na skidanje slike mi nasem sugradjaninu cestitamo polozenu maturu…
MALA MATURA
Sulejman Ajanovic
MATURA:
AJLA VRAZALICA
( u crvenoj haljini)(kcerka Asima i Elvedine Vrazalica)
svaka cast ismire samo tako nastavi,ma ima tu bogami i tirske krvi!:)
Nizama Omanovic
Predsjednik USA – odao priznanje našoj Nizami
Nezim Omanović ima se čime ponositi. Naime, njegova kćerka Nizama proglašena je najboljim studentom Vermonta u 2009. godini. Pored prigodnog trofeja, naša Nizama je dobila i specijalnu pohvalu i priznanje lično od Predsjednika USA, BARAKA OBAME. Predsjednik Barak Obama je, između ostalog, napisao i ovo:
“NIŠTA NIJE VAŽNIJE ZA USPJEH NAŠE NACIJE NA DUŽE STAZE OD OBRAZOVANJA NAŠIH BUDUĆIH LIDERA (VOĐA) !”
NIZAMA OMANOVIĆ je rođena u Žepi, ratne 1994. godine, a uz pomoć naših doktora Žepljaka Benjamina Kulovca i Nijaza Štitkovca.
AFERIM NIZAMA, AFERIM TVOJIM RODITELJIMA
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.