-
AuthorPosts
-
Behar, nema plodnije zemlje od kovanjske, samo ti zasadi jagode na Pjeskulji :silly: :silly:, ma neće im moći parirati ni one sa Biljinovca a niti one iz Hadžića :)
Ako dobro rode ja ću pobrati pa ti čekaj drugo kolo:PMa nisi ti daleko od istine, a zmaš li gdje je ovo, Bubelino?
Purak, nijel ona tacna, ko drugom jamu kopa…..:)
Odose Beharove jagode a kad bi se ja pito ni drugo kolo mu ne bi ostalo.B)
A on jos i mapu postavio.:silly:Zato je tebi bolje da sutis, ko zna mozda se nadje i u France neko ko voli tudje jagode.:blink:
Hm, Behar, ako se ne varam ovo je fotkano od Ljutače a u kojem pravcu…:unsure: …ma valjda se neću obrukati :blush:, samo sam sigurna da je to nekadašnja makadamska cesta koja veže Strajnicu i Pjeskulju, a baš konkretna lokacija- koliko god se trudila da odgonetnem, ne ide, doduše, nisam tamo bila zadnjih 8 godina…tako blizu a tako daleko :( :(
Moja pretpostavka je od Ljutače prema Pjeskulji, jesam li fulala???Pogidila ko da si jucer tamo bila. Odi ako mozes, da vidis ljepote.
Otici ce neboj se cim jagode sazre…..:silly:
Halal bilo, ko god moze nek’ nabere.:) Sto ih vise beres sve ih vise ima B) jelde Teva.
Teva napisao:
Purak, nijel ona tacna, ko drugom jamu kopa…..:)
Odose Beharove jagode a kad bi se ja pito ni drugo kolo mu ne bi ostalo.B)
A on jos i mapu postavio.:silly:Zato je tebi bolje da sutis, ko zna mozda se nadje i u France neko ko voli tudje jagode.:blink:
:laugh: Sta mislis Teva bahne mi Jean Paul Gaultier,pa se opet prepadnem u sobstvenim jagodama,haha…..sala,sala.Ma nema to kod mene puno,tri buketica,i meni ce biti jazuk to pobrati a ne kamoli da ko dodje da sta ukrade.To je vise cejf ocima,a nece mi se biti tesko navici,vec sam skoro previko gledajuci po vasim jagodama.A za ovo drugo Beharovo kolo bi se trebali fino dogovoriti,i Zambi i Gracanica i svi pa da Behar nemoze nikog okriviti,ni Gracancad a ni nas.A ako kojim slucajem namislite kod mene u kradju ,najavite mi se malo ranije da pa kupim u carsiji i prospem po livadi,da ne bude da ste djaba dolazili.:)
Ma ako Bog da da se mi sastanemo pa ako ne bude jagoda okrenucemo janje.B) Znate onu starinsku ” Uzmi snaho kupusa, neka majko mogu ja i mesa”:) :laugh: ;)
Tako je Behare:laugh:
nego mi je žao što se nismo vidjeli kada si bio u Rogatici.
Selam tebi i tvojoj porodici od Zambija;)Znam Zambi, ali stvarno nisam imao vremena. Toliko toga da se obleti a samo sam bio na nekoliko sati. Drugi put akobogda pa cemo planirati da se mahsuz sretnemo i ispricamo. Selam tebi i tvojima.
Pa ljudi moji, sta ste zapeli za Tevine jagode, evo ih puna
pijaca. A vala rodjak kad si bijo ovamo, mogo si se i javiti, i
kahvu popiti.Kaka pijaca bolan Role.
Nego trazi ti od Zambija koji prisad, posadi u Tekiji,
pa kad odes da okopas krompir, da koju otkines.
Da osjetis sta je prava slast.
Behar ti rodzak ?
Jel i meni onda ???:):cheer: Pa sta ako ti i bude rodjak??Dogovor je pao,Bubelino prvo kolko odradi,i samim tim i svu krivicu snosi,sto se prijavila……a mi svi u drugo,pa ked se Behar nadje u obranim jagodama,nece mu vise naumpasti da saziva narod objerucke.
;) Selam svima.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.