-
AuthorPosts
-
Jesu role ovo su one tvoje a grah je u drugoj basci jer nisam imo dovoljno mjesta.
Nije sve grah ima i one buranije, bez pritki, cucevac.:)
Mom roletu Irfi da vidi kako napreduju tikve u holandskoj zemlji pjeskulji,
posto istom sjemenu ne pogoduje bosanska crnica…B)
autokljuc
zucka:)
E vala role neznam sta je ali ni jedne tvoje tikve nemam. Imam svakakih drugih al ono sjeme sto mi ti donese nema nista. Al ima ovih bit ce pite.
I kod mog badjana u Hercegovini su slabe znaci da im ne odgovara podneblje.
Haman najbolje uspijevaju kad je nadmorska visina negdi oko nule. Plus, minus koji metar.B)I tikve prispjele za berbu pa moj role Irfo moze da izabere koju voli da mu posaljem,
a onda nek bira rodjeni Dedo koju cu njemu ponijeti kad uskoro krenemo u zijaret, ako Bog da.B):)
I tikve prispjele za berbu pa moj role Irfo moze da izabere koju voli da mu posaljem,
a onda nek bira rodjeni Dedo koju cu njemu ponijeti kad uskoro krenemo u zijaret, ako Bog da.B):)
Svaka cast Teva vrijedan si ali sve te tikve nemogu zamijeniti onu nasu bosansku, uf kakvu sam tikvenicu ljetos na Kujundzijevicima pojela.
Svaka cast Teva vrijedan si ali sve te tikve nemogu zamijeniti onu nasu bosansku, uf kakvu sam tikvenicu ljetos na Kujundzijevicima pojela.
Teva deder da to lijepo podijelis kako je dogovoreno sve sam hi sad prebrojo i nije sala da koja vrata.
Teva deder da to lijepo podijelis kako je dogovoreno sve sam hi sad prebrojo i nije sala da koja vrata.
Onda moras dvotonca poslati, vidis da su ove vece jedna pun gepek.B)
Onda moras dvotonca poslati, vidis da su ove vece jedna pun gepek.B)
Kake si to sjemke poslo Irfi da ne poznaju rogaticku zemlju nisu kaze ni ponikle,il si to extra kupio one jalove.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.