-
AuthorPosts
-
Pa ja starija raja sigurno poznaje nas mlade ;) , ja neman nikakvih slika nazalost posto je to sve ostalo u Rogatici :( pa zato sam i mislila da ako se neko nadze mozda ima i koju slikicu da stavi ovde al eto nigjde nikog :(
Eh, ja te potpuno razumijem. Ni ja nisam ponijela nijednu fotku sa sobom :( a tako bih željela da imam svoje fotke iz djetinjstva i školskih dana.
No šta je tu je…od rodbine sam pokupila što se moglo pokupiti :cheer: no niko nema fotke na kojima se ja nalazim- kažu da sam im sve uzela prije rata, govoreći kako je to moja svojina :P – eto moja fatalna greška.
Da nisam bila , ponavljam bila tako naopaka sada bih imala fotke iz mlađih dana, eto rekli bi neki tako mi i treba
;) :P :silly:hehehe Eh tako nam je , imam ja par slika Zele donjeo predprosle god kad je bio dloe , pa od kume mi mama cuvala :) tako da imam tih par slika a vecinom moji na neko sjelu ili rostljanju hehehe tako da bi tolko zeljala da ako neko budeimao koju slikicu pa da je postavi ovde :) . eh nisi trebala uzima ti to bolje kad stariji cuvaju hehehe :) . Al evo ovi nasi ROgaticani svi imaju slik pa mozda se i naleti neka iz mojih skolskih dana i isto iz tovjih :) :)
Valjda će :)
Nada zadnja umire
:cheer: :lol: :laugh:Ma ite tkako , evo ja ima 2 god se nadam hehehe :) blago se meni :laugh:
Kaže naš narod: ˝Ko čeka i dočeka˝– pa nam ne preostaje ništa drugo :) ;)
AnonymousJune 7, 2008 at 8:43 pmPost count: 2088ja slabo koga znam iz 80″ ali iz 70″-tih i starije znam.Ovi momci i dijevojke iz 80″ su porasli i postali zreli ljudi pa zato mi je teško raspoznati lica,ali šaljite slike neka su na stranici..:P :P
Ja bih rado stavljala fotke na ovaj topic, a pretpostavljam i Dzeni, no nemamo ih!!!
Dzeni, nemoj se ljutiti, no kako ne bih otvarala novu temu, eto i ja pozivam raju ´75. godiste da se javi i ostavi fotke iz skolskih dana.
Valjda ce se naci neko da me obraduje…Sta fali nek sa javljaju sta je pet godina razlike mozda bude kojih bilo sto su zivili na trgu pa mozda se sjetim njih :) . tako sad nek se pocnu javljat hehehe :) :) ;)
ja sam isto ’71 generacija. Sliku sam vidio pa sam iskreno da kazem malo razocaran dase nekih imena nemogu sjetiti. Prva je Azra, onda Amra, Sanela, pa mi fale dva imena a ako se nevaram jedna je barem Edina. Dolje sjede Mira, Dina i Samra. Sve su djevojke isle sa mnom u razred. Volio bih nesto vise saznati od moje raje iz Rogatice.
Adi
AnonymousJuly 25, 2008 at 1:38 amPost count: 2088Adi napisao:
ja sam isto ’71 generacija. Sliku sam vidio pa sam iskreno da kazem malo razocaran dase nekih imena nemogu sjetiti. Prva je Azra, onda Amra, Sanela, pa mi fale dva imena a ako se nevaram jedna je barem Edina. Dolje sjede Mira, Dina i Samra. Sve su djevojke isle sa mnom u razred. Volio bih nesto vise saznati od moje raje iz Rogatice.
Adi
Selam Adi!
Imena koja ti fale su Edina i Amra. Drago mi je da si se javio. Nadam se da si dobro i da nisi pretrpio neke vece gubitke u proteklim godinama. I ja bih voljela saznati nesto o nasoj skolskoj raji.AZRA
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.