-
AuthorPosts
-
Hedija je 62-go godiste i mislim da je sa Tevom isla u skolu, tako da bi nam Teva najprije mogao otkriti, ko su ove rogaticke djevojke!
A ako se radi o jos starijoj generaciji, moguce je, da je ona sto cuci i moja tetka Fatima-Timka Mahmutovic, samo na slici ne mogu da vidim Vesnu, tadasnju njenu nerazdvojnu prijateljicu!:dry:Ipak je ovo sve raja iz ’59-e, cini mi se.
Druga s desna sto stoji bi mogla biti Jasmina djevojacki Zagorica,
a moguce da cuci prva s lijeva Agana Zivalja kcer sa vrh Biljinovca.
Neznam joj ime.
Ona sto stoji prva sa desna moguce da se zove Vildana ili tako nesto.
Sve sam lupio pa ako nije tacno znace Kerim.:silly:Teva ona sto stoji ju Muamera Suceska kasnije smo isle skupa u srenjoj a pogodio si Jasmina Zagorica i Zivalj.Selam:laugh: :
U pravu si Dino.
U ono vrijeme bijase meni malo neobicno zensko ime Muamera.
Zato i probah sa onim prvim jer mi je i ono uvijek bilo neobicno.
A za tebe sam uvijek mislio da si godinu mladja od ove generacije.
Ako je slika iz osnovne, onda bih ja pomislio da u sredini stoji nastavnica ???:blink:Teva memorija ti je dobra ja jesam 1960.godiste a Belma i Muamera su takodje a ovo je vjerovatno druzenje.SELAM
Hvala na pozdravu Serhatu iako ne znam ko si.
AnonymousJune 3, 2008 at 2:52 amPost count: 2088Evo informacije o gore postavljenoj slici.
Teva i Dina su upravu radi se o generaciji 1960.godiste,slika je nastala 1974.god.Razred 7-3,razrednica Suada Mrguda.Slikano ispod tadasnje osnovne skole a posle srednjoskolskog centra.Evo koje sve na slici-s lijeva na desno stoje:
Belma Vukas
Azra Nalbantic
Suada Mrguda-nastavnica-razrednica
Jasna Zagorica
Muamera SuceskaDonji red,cuce:
Amina Zivalj
Pleco HadziraU mom proslom postu sam napisao i ovo izmedju ostalog:
Ako je slika iz osnovne, onda bih ja pomislio da u sredini stoji nastavnica ???
Evo zasto:
Prepozno sam Suadinu texas kosulju koju je nosila u to vrijeme a ja mislim da ju je kupila na turneji sa KUD-om negdje u inostranstvu, mozda Cehoslovackoj.;)AnonymousJune 4, 2008 at 12:58 amPost count: 2088Evo jos jedna stara slika-bice ih jos insAllah.
Šizi
Nano-Adnan Garagić
Samir Durmišević-ĆAMILAnonymousJune 4, 2008 at 4:05 amPost count: 2088Zambi napisao:
Šizi
Nano-Adnan Garagić
Samir Durmišević-ĆAMILPrvi s desna Mugdim Brankovic- MUGDO.
Ko je ova djevojka prva s lijeva ??
KO je muskarac sto stoji do djevojke??Muskarac izmedju djevojke i Sizija lici na Harisa (Ahme) Kukavicu iz Tekije.:huh:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.